Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ικανοποίηση Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αποζημίωση των αμυγδαλοπαραγωγών
Ικανοποίηση Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αποζημίωση των αμυγδαλοπαραγωγών

Ικανοποίηση Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αποζημίωση των αμυγδαλοπαραγωγών

Την ικνοποίησή του εκφράζει ο  ήγα Φεραίου για την των αμυγδαλοπαραγωγών, με αφορμή την κοινοποίηση των πορισμάτων από τον ΕΛΓΑ που αφορά στην ακαρπία αμυγδάλων «Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων – Ετήσιο 2017» και την άμεση πληρωμή των παραγωγών της περιοχής.

α σημειωθεί πως το αίτημα είχε τεθεί από τους αμυγδαλοπαραγωγούς του Δήμου  και έγινε συστηματικός αγώνας από πλευράς του Δήμου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καναλίων, με τη στήριξη πολλών εμπλεκομένων φορέων όπως του ΕΛΓΑ , του ΥΠΑΑΤ, του Πανεπιστημίου ς και του ΤΕΙ Λάρισας, της Περιφέρειας ς και του πολιτικού κόσμου.

Η καταβολή των αποζημιώσεων, ειδικά στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία, είναι μια ουσιαστική για τον κόσμο της περιοχής  και τους δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Ο είναι  σε αναμονή για την έγκριση νέου προγράμματος για το έτος 2019, καθώς η παραγωγή αμυγδάλων είναι μηδενική και για το τρέχον έτος, γεγονός που έχει φέρει τους αμυγδαλοπαραγωγούς σε οικονομική δυσχέρεια.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση