Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Η Ε.Ε. για τη λίμνη Κάρλα: « ένα έργο ωδή, στην Περιφέρεια και τους κατοίκους της»
Η Ε.Ε. για τη λίμνη Κάρλα: « ένα έργο ωδή, στην Περιφέρεια και τους κατοίκους της»

Η Ε.Ε. για τη λίμνη Κάρλα: « ένα έργο ωδή, στην Περιφέρεια και τους κατοίκους της»

Λίμνη Κάρλα: ένα δώρο ζωής, ένα θαύμα της φύσης, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα… Το  βραβευμένο έργο της , ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά στην Ευρώπη …

To έργο της ανασύστασης της λίμνης, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα προβάλλεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, για όλο το 2019.

Με σύνθημα «Λίμνη Κάρλα, ταράξαμε τα » η είναι μια από τις 40 της Ευρώπης, που συμμετέχει  στην ενημερωτική εκστρατεία της Ε.Ε. για την προβολή έργων « με τοπικό χαρακτήρα και χαμόγελο».

«Αυτές οι ενέργειες» σημειώνει η Ε.Ε. « συνιστούν ωδή προς τις περιφέρειες και τους κατοίκους τους. Παρουσιάζουν μέρη για τα οποία οι άνθρωποι μπορούν να είναι περήφανοι και αναδεικνύουν , ιδέες και πρωτοβουλίες που επιφέρουν θετικά αποτελέσματα και αντικατοπτρίζουν τη δράση της Ευρώπης για την προ της εδαφικής συνοχής».

Στην εκστρατεία επιλέχτηκαν 40 περιφέρειες της Ευρώπης, από Ελλάδα, , αλλία, Ιταλία και Σουηδία.

Ο Κώστας Αγοραστός μας ξεναγεί σε ένα μικρό παράδεισο γεμάτο εκπλήξεις που αξίζει, όλοι, να τον γνωρίσουμε ……

Δείτε το  video  της για την Κάρλα  εδώ:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2456505634373955&id=147249298632945

Δείτε την Κάρλα στο  site  της Ε.Ε. εδώ:

https://ec.europa.eu/regional_policy/el/policy/communication/euinmyregion/regional_campaigns?r=GR03&pk_campaign=grece_thessaly_lakekarla&pk_source=social_instagram&pk_content=sponsored_story

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση