Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Η 7η Πανθεσσαλική συνάντηση τοπικών διοικήσεων της διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Η 7η Πανθεσσαλική συνάντηση τοπικών διοικήσεων της διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Η 7η Πανθεσσαλική συνάντηση τοπικών διοικήσεων της διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

 Πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Η 7η Πανθεσσαλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου με συνδιοργανωτές την Τοπική Διοίκηση Αστυνομικών Ν. Μαγνησίας και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στην εκδήλωση έγινε ομιλία από τον ιστορικό, Γιώργο Σαββανάκη για τη ζωή και το του Ρήγα, προβλήθηκαν βίντεο για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την αναγεννημένη Λίμνη Κάρλα και ακολούθησε ξενάγηση στο Εκθεσιακό Κέντρο Πολιτισμού «ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ», στο «Σπίτι του Ρήγα», καθώς και στην Υπέρεια Κρήνη, πηγή της αρχαίας πόλης των Φερών.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,  Δημήτρης , καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στη σημασία της φυσιογνωμίας του Ρήγα.

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, οι: διοικητής του .Τ. Ρήγα Φεραίου και πρόεδρος της Τ.Δ. Μαγνησίας,  Στέφανος Καρκάλης, ο αρχιμανδρίτης, ηγούμενος της   Μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο σύμβουλος,  Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου,   Γιώργος Παπατόλιας, ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε., αντιστράτηγος εν αποστρατεία,   Βαλατσός Βλάσσιος, ο γενικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος,  Ματζιώκας Αστέριος και ο διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, διευθυντής,   Αλεξάκης Μιλτιάδης.
Χαιρετισμό απέστειλαν, επίσης, με συγχαρητήριο για την εκδήλωση η υφυπουργός Παιδείας,  Ζέττα Μακρή, εκπρόσωπος της οποίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση, βουλευτής ΝΔ Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μαγνησίας,  Κατερίνα Παπανάτσιου.

Οι οικοδεσπότες, κ. και κ. Καρκάλης προσέφεραν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: αρχιμανδρίτης, ηγούμενος της Μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Νεκτάριος Μητρόπουλος, ιερέας, π. Συρταδιώτης Αθανάσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ,   Γιώργος Κίτσιος, αντιδήμαρχοι  Δημήτριος Παλληκάρης και Γιάννης Μπατζιάκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου,  Γιώργος Παπατόλιας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ρήγα Φεραίου και τοπικός σύμβουλος Βελεστίνου, Χρήστος Σπαθής, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης,  Απόστολος Παπαϊωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος, Αποστόλης Παπατόλιας, εκπρόσωπος του 304 ΠΕΒ, ανθυπολοχαγός Τεχνικού,   Ευφετζής Πέτρος, διοικητής της Βελεστίνου, Κων. Τσίκας, Γενικός Περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος,  Ματζιώκας Αστέριος, Διευθυντής αστυνομίας Μαγνησίας, διευθυντής  Αλεξάκης Μιλτιάδης, πρόεδρος Εθνικού Τμήματος της διεθνούς ενώσεως αστυνομικών, αντιστράτηγος εν αποστρατεία,  Βαλατσός Βλάσιος, πρόεδρος τοπικής διοίκησης Λάρισας,  Καλαμπούκας Αχιλλέας, πρόεδρος Τοπικής Διοίκησης Τρίκαλων,  Αγραφιώτης Αλέξανδρος, πρόεδρος τοπικής διοίκησης Καρδίτσας,   Ζαχαρνής Γεώργιος, Β΄ αντιπρόεδρος του εθνικού τμήματος και πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Πιερίας,  Παπανικολάου Κωνσταντίνο, πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Θεσσαλονίκης,  Χριστοδούλης Χριστόδουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών,  Βασιλάκης Ηλίας, πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας,  Διχτάς Αργύριος, πρόεδρος τοπικής διοίκησης Φθιώτιδας,  Χαψας Μενέλαος, ο τ. πρόεδρος της Δ.Ε..,   Ιωάννης Καραπατάκης, πρόεδρος συνδέσμου αποστράτων σωμάτων ασφάλειας Ν. Μαγνησίας, ταξίαρχος εν αποστρατεία, Κακκές Βασίλειος, αντιπρόεδρος Π.Ο..Ξ.Ι.Α Θεσσαλίας, αστυνομικός υποδιευθυντής  Αναδιώτης Ελευθέριος και μέλη της Δ.Ε.Α.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση