Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Γλέντι μέχρι πρωίας στην ανοικτή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Βελεστίνο
Γλέντι μέχρι πρωίας στην ανοικτή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Βελεστίνο

Γλέντι μέχρι πρωίας στην ανοικτή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Βελεστίνο

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο ‘'Ρήγας Φεραίος'', σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, η ανοικτή που έχει γίνει θεσμός, κάθε έτος, κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης του Βελεστίνου.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου και φίλων του ιστορικού συλλόγου μας, αφού ο συνολικός αριθμός των 1.800 καθισμάτων που είχε μεριμνήσει να μισθώσει η διοίκηση, για το σκοπό αυτό, υπερκαλύφθηκε.

Η πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου και την τίμησαν με την παρουσία τους οι  π. Αθανάσιος Τράικος & π. Θεοφάνης Μανούρας, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Νασίκας, η αντι Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο ς Μαγνησίας , η πρώην υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, ο πρώην αντι & νυν περιφερειακός σύμβουλος Αργύρης , ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Λιούπης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πρίντζος και Σταύρος Χατζής, η πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Παπανικολάου, ο πρόεδρος & ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας και Χρήστος Κολοκοτρώνης, αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος της Δημήτριος Βελάνης, ο διοικητής του 304 ΠΕΒ Γεώργιος Ουρουμίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Κορώνας, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, Αθανάσιος Βλάχος, Δημήτριος Παλληκάρης, Ευάγγελος Γιαννακός, Αρετή Πρίντζου και Μιχάλης Κουσκουρίδας, η πρώην δήμαρχος Ελένη Λαϊτσου και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του Ν. Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας, της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών & Ποντίων Βελεστίνου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου Βελεστίνου, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και πραγματικά έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα, ύφος και διάθεση στους παρευρισκομένους, υπό τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του δεξιοτέχνη κλαρινίστα, και γνωστό στο Πανελλήνιο, Νίκου Φιλιππίδη, του μαέστρου των Γρεβενών Σάκη Φασούλα (βιολί), τους οποίους συνόδευσαν στο τραγούδι οι αυθεντικές φωνές του Παναγιώτη Ζωσιμά και της Λευκοθέας Φιλιππίδη.

Φυσικά δεν έλειψε το φαγητό, σουβλάκια, λουκάνικα και μεγάλη ποικιλία ποτών και αναψυκτικών. Όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την «ψυχή» τους υπό τους ήχους της μουσικής!

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου ‘'Ρήγας Φεραίος'' ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτήν την μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση, η οποία, πλέον, έχει γίνει θεσμός, για την κωμόπολη του Βελεστίνου, συμβάλλοντας έτσι στο να πραγματοποιηθεί ένα γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες !!!

Επίσης, ευχαριστεί και συγχαίρει τους ανωτέρω Συλλόγους για την εξαιρετική παρουσία και εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, συμβάλλοντας, έτσι, στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Επιπροσθέτως, ένα μεγάλο ‘'ευχαριστώ'' στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τα καταστήματα, τις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Βελεστίνουκαι όχι μόνον, για την βοήθειά τους, που σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς και έντονης οικονομικής δυσπραγίας προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου , επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την  Μαρία Μπασμπανέλου, η οποία αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία παραχώρησε στην ομάδα τις ψησταριές, ιδιοκτησία του εκλιπόντος αδερφού της, Μιχαήλ Μπασμπανέλου.

Προς τιμή της μνήμης του αναφέρουμε ότι ο εκλιπών εν ζωή τις χρησιμοποιούσε προσωπικά στο παζάρι του Βελεστίνου.

Ακόμα, γίνεται γνωστό ότι η των τυχερών αριθμών της λαχειοφόρου αγοράς που θα κερδίσουν τα δώρα θα γίνει μέσω του έντυπου & ηλεκτρονικού τύπου, εντός της επόμενης εβδομάδας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση