Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Γιορτή Εθελοντισμού από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου
Γιορτή Εθελοντισμού από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Γιορτή Εθελοντισμού από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

To KΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνει γιορτή εθελοντισμού στις 5-9 Σεπτεμβρίου 2022.

Περιλαμβάνονται οι παρακάτω δράσεις :

ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ 18:00 – 20:00

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΟΝΝΗΣΗΣ & ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΙΝΙΔΟΤΩΝ ( που έχουν τοποθετηθεί στο Κέντρο του υ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΟΛΟΙΟΥ 9:00π.μ. – 13:00

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΔΟΣΙΑ ΤΡΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 7:00-15:00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

 Η συντονίστρια κοινωνικής ς και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου,  Αντωνία Χασιώτη αναφέρει: “Mε χαρά σας προσκαλούμε όλους στη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης. Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ γιορτάζουν κάθε μέρα, οι εθελοντές δυναμικά και με συνέπεια προσφέρουν τα μοναδικά δώρα αλληλεγγύης.

Σε μια περίοδο εξαιρετικά απαιτητική με τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, υπάρχουν διέξοδοι προσφοράς. Το ΚΕΠ Υγείας ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή σε πράξεις ζωής και προσπαθεί με συνεχόμενες δράσεις να καλλιεργεί την κοινή αντίληψη για την συλλογική και κοινωνική υπευθυνότητα.

Ευχαριστούμε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για τη εθελοντική προσφορά τους για άλλη μια φορά ,στην εκπαίδευση της χρήσης του εξωτερικού απινιδωτή που τοποθετήθηκαν πλέον στο και τους δημότες που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά μαθήματα. Σε αυτή την εκπαίδευση με διαδραστικό τρόπο θα χρησιμοποιήσουμε τους νέους απινιδωτές προσπαθώντας να δούμε στη πράξη τη λειτουργικότητα και τη χρήση τους σε ένα επείγον συμβάν .

Επίσης, ευχαριστούμε την Αιμοδοσία του για τη συνεχόμενη συνεργασία και προσφορά . Καθώς και όλους τους Συλλόγους του Δήμου  για τη συνεχόμενη προσφορά και ευαισθητοποίηση σε θέματα προσφοράς και αλληλεγγύης

Καθημερινά κάποιος συμπολίτης μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά μας,  ας γίνουμε όλοι αρωγοί για το κοινό καλό. Ο εθελοντισμός προϋποθέτει ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα, πρωτοβουλίες και πάνω από όλα την ανάγκη για προσφορά σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από εμάς.

Ας αδράξουμε την ευκαιρία όλοι και ο καθένας χωριστά συμμετέχοντας σε κάποιες από τις παραπάνω δράσεις ή ας μας προτείνεται δηλώνοντας στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας οποιαδήποτε πρόταση εθελοντισμού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ! ΠΡΟΣΦΕΡΕ! ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ! ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ!

Σας περιμένουμε στο ανοιχτό κάλεσμα εθελοντισμού. Δήλωσε κι εσύ εθελοντής.

Τηλ. επις: 2425023794

Elail :vsspiti@.gr».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση