Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου  και σηματοδότησε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Το άναμμα του δέντρου συνόδευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχοι από την παιδική χορωδία της μουσικής σχολή του Δήμου, από τα των ΚΔΑΠ, και τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη», καθώς και μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη χορογραφία από τμήμα των υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού, Κωνσταντίνας Ζυγούρη.

Τα των ΚΔΑΠ μέσα από τη χορογραφία τους μετέδωσαν στον κόσμο το μήνυμα ότι το μόνο που χρειαζόμαστε για τις γιορτές είναι η οικογένεια και οι φίλοι και όχι τα ακριβά δώρα.

Παράλληλα, βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό που μαζί με φαναράκια που άναψαν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου φώτισαν τον ουρανό και έστειλαν ευχές για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τους μικρούς δημότες επισκέφθηκε ο Άη Βασίλης με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και κεράσματα.

Στην εκδήλωση  φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου διοργανώθηκε χριστουγεννιάτικο  με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Βελεστίνου «ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ», του Συλλόγου «Άγιος Αθανάσιος» Βελεστίνου και της ομάδας εθελοντών φιλόζωων Βελεστίνου.  Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες παρουσίασαν και τα ΚΔΑΠ που αποτελούσαν δημιουργίες του δήμου με την εκπαιδευτικό, Παγώνα Τσακιροπούλου.

Επίσης, οι της περιοχής μέσω του συλλόγου «ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ» διαγωνίστηκαν για το πιο γευστικό γλυκό με τη νικήτρια να λαμβάνει δώρο από το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευχές του αντιδημάρχου,   Νικόλαου Πρίντζου και ακολούθησε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου  Δημήτριος Νασίκας, ο οποίος φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο , στέλνοντας  ευχές σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ευχήθηκαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος,   Ιωάννης Τέας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνο  Γεώργιος Παπατόλιας.

Η δημοτική αρχή ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους εθελοντές, τους πολιτιστικούς συλλόγους που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος,   Ιωάννης Τέας,   η αντιδήμαρχος  Β. Παπανικολάου – Χατζοπούλου, ο πρόεδρος του ΔΣ,   Γεώργιος Παπαδάμ, ο πρώην αντιδήμαρχος  Ευάγγελος Γιαννακός, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Χρήστος Σπαθής, ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας  Χαράλαμπος Πάσχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Νικόλαος Βουραζέρης, Ιωάννης Κουβάτας, Χρήστος Μωραΐτης, Απόστολος Παπατόλιας, Γεώργιος  Κοντοκλώτσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου ,  ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Βελεστίνου  Χρήστος Κολοκοτρώνης, η πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φερών  Ουρανία Χαμπέρη – Γκουρίτσα, η τοπική σύμβουλος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φερών  Αφροδίτη Τσαρούχα – Ρήγα και ο τοπικός σύμβουλος Μ. Περιβολακίου  Βαίλειος Σδρούλιας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση