Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εξυπηρετείται ο ευάλωτος πληθυσμός του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Εξυπηρετείται ο ευάλωτος πληθυσμός του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εξυπηρετείται ο ευάλωτος πληθυσμός του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Η διευρυμένη δομή του  στο πλαίσιο εξυπηρέτησης όλο και περισσότερων πολιτών λόγω της πανδημίας -19, κατάφερε μέσα σε αυτό το διάστημα, σε λιγότερο από ένα μήνα (από 23 Μαρτίου)  να εξυπηρετήσει τον ευάλωτο πληθυσμό της περιοχής.

Δημιουργήθηκε προσωρινή δομή με προσωπικό του ομικού προσώπου για καθημερινή σίτιση οικογενειών και μοναχικών ατόμων (σύνολο 39), καθώς και μέσω της ανταπόκρισης και προσφοράς τροφίμων από επαγγελματίες, συλλόγους και ιδιώτες  να μοιρασθούν σε 85 ανάλογες οικονομικά αδύνατες οικογένειες.

Το προσωπικό του Βοήθεια, καθώς και οι υπάλληλοι των και του Κέντρου Κοινότητας, κάθε ομάδα από το δικό τους ρόλο προσπάθησαν με ζήλο να καταφέρουν το καλύτερο για τους δημότες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη των μετακινήσεων τους αναλαμβάνοντας τη συνταγογράφηση μέσω του Κέντρου Υγείας και των περιφερειακών ιατρείων. 

Οι υπάλληλοι του Κέντρου κοινότητας στηρίζουν όσους χρειαστεί ψυχολογικά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και  τις εορταστικές ημέρες του η τηλεφωνική γραμμή 2425023794  θα είναι ανοιχτή για όποιο χρειαστεί. 

Μετά το θα ενημερωθούν τηλεφωνικά οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ για τη των τροφίμων η οποία θα γίνει από τους εργαζόμε του κατ' οίκον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση