Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας Παιδιού & Εφήβου στον Πεζόδρομο  Βελεστίνου
Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας Παιδιού & Εφήβου στον Πεζόδρομο  Βελεστίνου

Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας Παιδιού & Εφήβου στον Πεζόδρομο  Βελεστίνου

 

 

Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μαζί με τις Κοινωνικές Δομές (Βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο κοινότητας του Δήμου ) διοργανώνουν την Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου από 29/5 έως 2/6/2023,  στον χώρο - Πεζόδρομος υ.

Σε αυτή την εβδομάδα ς  συζητώντας με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου υ επιλέχθηκε να είναι πολυθεματική προσπαθώντας, έτσι, για περισσότερες ιατρικές –παραϊατρικές ειδικότητες .

Οι μαθητές θα μπορούν να εξετασθούν από τους παιδιάτρους (Αναστασίου Αναστασία, διευθύντρια , Λάμπρη Μαρία, ατρος του Κ.Υ. Βελεστίνου, φυσικοθεραπευτές εκπρόσωποι του Συλλόγου Ν. Μαγνησίας, ορθοπεδικό, Ιωάννη Γκότση), να συμμετέχουν στις δράσεις των  ψυχολόγων  των κοινωνικών Δομών και στα screening test των λογοθεραπευτών (εκπρόσωποι του Συλλόγου Λογοθεραπευτών) και να συζητήσουν οι μαζί τους.

Ο πνευμονολόγος Χρήστου Κωνσταντίνος θα μιλήσει στους μεγαλύτερους μαθητές  για το κάπνισμα.

Τα παιδιά θα μπορούν να εξετασθούν από την δερματολόγο κα. Χονδροδήμου και τον αλλεργιολόγο κ.  Τάσιο.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί των κοινωνικών δομών θα συζητήσουν με τους για τα θέματα που ενδιαφέρουν για τη σύσταση  μιας οργανωμένης συμβουλευτικής γονέων .

Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ενημέρωση των μαθητών από το Σωματείο κινητικά αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Για τον σωστό συντονισμό είναι απαραίτητο να κλείσουν οι γονείς ραντεβού στο τηλ. 2425023794 για τις ειδικότητες που τους ενδιαφέρουν και τις ώρες και ημέρες που θα βρίσκονται οι παραπάνω ειδικότητες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση