Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Έτοιμος ο εκθεσιακός χώρος “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”
Έτοιμος ο εκθεσιακός χώρος “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”

Έτοιμος ο εκθεσιακός χώρος “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ολοκλήρωσε τις εργασίες που προέβλεπε η Μουσειακή μελέτη για τη διαμόρφωση του Εκθεσιακού Χώρου – Κέντρο Πολιτισμού “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”, η οποία εκπονήθηκε από ειδική μελετητική ομάδα.

Επίσης ολοκληρώθηκαν και οι απαιτούμενες εργασίες που επεβλήθησαν από την για την των εκθεμάτων που φιλοξενούνται και κυρίως της “Χάρτας του Ρήγα” και οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση σκιάστρων – κουρτινών, αντηλιακών μεμβρανών σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες για την της Χάρτα από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και των απαιτούμενων ηλεκτρονικών και ψηφιακών μέσων.

Τέλος ολοκληρώθηκαν και από την και οι εργασίες σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο καθώς και οι εργασίες τοποθέτησης καμερών και συναγερμού σε όλο το με ειδικούς κωδικούς πρόσβασης, όπως και η ολοκλήρωση του κλιματιστικού συστήματος του χώρου και του μικροκλίματος που θα φιλοξενηθεί η .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο “Ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι επισκέψιμος από το Σεπτέμβριο πλήρως εξοπλισμένος για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση