Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Έτοιμος ο εκθεσιακός χώρος “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”
Έτοιμος ο εκθεσιακός χώρος “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”

Έτοιμος ο εκθεσιακός χώρος “ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ”

Ο Δήμος ολοκλήρωσε τις εργασίες που προέβλεπε η Μουσειακή μελέτη για τη διαμόρφωση του Εκθεσιακού Χώρου – Κέντρο Πολιτισμού “ΡΗΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΛΗΣ”, η οποία εκπονήθηκε από ειδική μελετητική ομάδα.

Επίσης ολοκληρώθηκαν και οι απαιτούμενες εργασίες που επεβλήθησαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων για την προστασία των εκθεμάτων που φιλοξενούνται και κυρίως της “Χάρτας του Ρήγα” και οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση σκιάστρων – κουρτινών, αντηλιακών μεμβρανών σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες για την προστασία της Χάρτα από την ηλιακή , καθώς και των απαιτούμενων ηλεκτρονικών και ψηφιακών μέσων.

Τέλος ολοκληρώθηκαν και από την ΔΕΔΔΗΕ και οι εργασίες σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο καθώς και οι εργασίες τοποθέτησης καμερών και συναγερμού σε όλο το κτίριο με ειδικούς κωδικούς πρόσβασης, όπως και η ολοκλήρωση του κλιματιστικού συστήματος του χώρου και του μικροτος που θα φιλοξενηθεί η .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δημ. ασίκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook “Ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι επισκέψιμος από το Σεπτέμβριο πλήρως εξ για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του Δήμου ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση