Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Αίτημα του Δήμου Ρ. Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου
Αίτημα του Δήμου Ρ. Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου

Αίτημα του Δήμου Ρ. Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου

ια παραχώρηση χώρου και φύλαξη μηχανημάτων
Αίτημα προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό θα καταθέσει ο για παραχώρηση χώρου προκειμένου να μεταφερθούν αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο εωργικών Εργαλείων του Δήμου .
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ο δήμαρχος , ενημέρωσε το σώμα ότι  «Τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα , που έχουν συγκεντρωθεί από το Βελεστίνο και την γύρω περιοχή και θα εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου µας, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, σε και τον προαύλιο χώρο του, στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου.
Το αυτό έχει σοβαρές ζημιές, µε αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καταστροφής των αγροτικών αντικειμένων και μηχανημάτων, πολλά εκ των οποίων είναι εκτεθειμένα στο ύπαιθρο. Προκειμένου να προλάβουμε την καταστροφή των παραπάνω εκθεμάτων, πρέπει αυτά να μεταφερθούν, σε άλλο χώρο, για να είναι προφυλαγμένα».
Για το σκοπό αυτό, προτείνεται η υποβολή πρότασης προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, για την παραχώρηση χρήσης προς το Δήμο , των κτιριακών εγκαταστάσεών του, που βρίσκονται στον οικισμό Χλόης της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτές, τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση