Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Αίτημα του Δήμου Ρ. Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου
Αίτημα του Δήμου Ρ. Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου

Αίτημα του Δήμου Ρ. Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου

Για παραχώρηση χώρου και φύλαξη μηχανημάτων
Αίτημα προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου θα καταθέσει ο Δήμος για παραχώρηση χώρου προκειμένου να μεταφερθούν αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου .
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας, ενημέρωσε το σώμα ότι  «Τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα , που έχουν συγκεντρωθεί από το Βελεστίνο και την γύρω περιοχή και θα εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου µας, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, σε κτίριο και τον προαύλιο χώρο του, στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου.
Το κτίριο αυτό έχει σοβαρές ζημιές, µε αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καταστροφής των αγροτικών αντικειμένων και μηχανημάτων, πολλά εκ των οποίων είναι εκτεθειμένα στο ύπαιθρο. Προκειμένου να προλάβουμε την καταστροφή των παραπάνω εκθεμάτων, πρέπει αυτά να μεταφερθούν, σε άλλο χώρο, για να είναι προφυλαγμένα».
Για το σκοπό αυτό, προτείνεται η υποβολή πρότασης προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης προς το Δήμο Ρήγα Φεραίου, των κτιριακών εγκαταστάσεών του, που βρίσκονται στον οικισμό Χλόης της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτές, τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση