Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών, διασφαλίζοντας στο μέγιστο βαθμό την επιτυχία της δράσης της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου στις 19/5,  σε με τους συλλόγους του Δήμου.

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ενότητα και τη προσφορά προς τους συνανθρώπους, όπως αρμόζει σε ανάλογες δράσεις προσφοράς ζωής.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο , στον πεζόδρομο έναντι Δημαρχείου, με οργάνωση στη διάταξη του χώρου και με την εφαρμογή όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ς (τήρηση αποστάσεων κλινών, ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ αιμοδοτών, χρήση γαντιών και μασκών).    

Στο προσκλητήριο της ανθρωπιάς ανταποκρίθηκαν πολλοί δημότες, ο δήμαρχος, , οι , Αθ. Βλάχος, Ευ. Γιαννακός και Μαργ. Μπαρτζιάλης, η τοπική σύμβουλος υ, Αν. Γιάτσιου, ο του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, Στ. Καρκάλης, μέλη συλλόγων, υπάλληλοι του δήμου, φορείς και .

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα πράξη αλληλεγγύης και υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας που δημιουργεί ευαισθητοποιημέ πολίτες με υποδειγματική συνέπεια και ευθύνη του δημότη προς τους συνανθρώπους του εξασφαλίζοντας τις ανάγκες σε αίμα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη από αίμα.

Συγκεντρώθηκε ικανοποιητική τητα αίματος, η οποία προορίζεται για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και τη διάθεσή της, κυρίως σε μεταγγιζόμενες ομάδες πληθυσμού και σε όσους έχουν ανάγκη από αίμα.

Είναι μια ικανοποίηση όταν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του που έχει ανάγκη σε αίμα. Όλοι οι σύλλογοι αιμοδοτών του Δήμου μας καθώς και η Δημοτική τράπεζα αίματος έχουν ως μέλημα τους να είναι συμπαραστάτες για τον καθένα μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση