Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι
Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Από τη , βάζοντς τέλος στη χρόνι ταλαιπωρία των κατοίκων

Χρόνια προβλήματα με τους δρόμους αντιμετώπιζε η Τοπική Κοινότητα Μικρού Περιβολακίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως η ύπαρξη λακκουβών που προκαλούσε κινδύνους τόσο στα όσο και στους πεζούς με να δυσκολεύουν την καθημερινή διέλευση ακόμη και έξω από τις των κατοίκων.

Ο ήγα Φεραίου ξεκίνησε τη σκυροδέτηση των βλαβών σε όλο το οδικό εσωτερικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και συνεχίζει τις εργασίες έως την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού.

«Με τις αποκαταστάσεις του οδοστρώματος αποκαθιστούμε τις που υπήρχαν στο Μικρό Περιβολάκι. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν σε ανθρώπινες και πολιτισμένες συνθήκες και μέλημα μας είναι η αποκατάσταση κάθε προβλήματος και έλλειψης που δυσχεραίνει την ομαλή διαβίωση και την καθημερινότητα των κατοίκων όλου του Δήμου. Αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές δυσκολίες και δίνουμε ανάσα σε ό, τι ταλαιπωρεί τον Δήμο μας», υπογράμμισε ο δήμαρχος, Δημήτριος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση