Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι
Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Από τη , βάζοντας τέλος στη χρόνια των κατοίκων

Χρόνια προβλήματα με τους δρόμους αντιμετώπιζε η Τοπική Κοινότητα Μικρού Περιβολακίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως η ύπαρξη λακκουβών που προκαλούσε κινδύνους τόσο στα οχήματα όσο και στους πεζούς με να δυσκολεύουν την καθημερινή διέλευση ακόμη και έξω από τις των κατοίκων.

Ο Ρήγα Φεραίου ξεκίνησε τη σκυροδέτηση των βλαβών σε όλο το οδικό εσωτερικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και συνεχίζει τις έως την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος βάζοντας τέλος στην των κατοίκων του χωριού.

«Με τις του οδοστρώματος αποκαθιστούμε τις φθορές που υπήρχαν στο Μικρό Περιβολάκι. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν σε ανθρώπινες και πολιτισμένες συνθήκες και μέλημα μας είναι η αποκατάσταση κάθε προβλήματος και έλλειψης που δυσχεραίνει την ομαλή διαβίωση και την καθημερινότητα των κατοίκων όλου του Δήμου. Αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές δυσκολίες και δίνουμε ανάσα σε ό, τι ταλαιπωρεί τον Δήμο μας», υπογράμμισε ο δήμαρχος, Νασίκας Δημήτριος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση