Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι
Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Εργασίες για την αποκατάσταση δρόμων στο Μικρό Περιβολάκι

Από τη δημοτική αρχή, βάζοντας τέλος στη χρόνια των κατοίκων

Χρόνια προβλήματα με τους δρόμους αντιμετώπιζε η Τοπική Κοινότητα Μικρού Περιβολακίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως η ύπαρξη λακκουβών που προκαλούσε κινδύνους τόσο στα οχήματα όσο και στους πεζούς με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την καθημερινή διέλευση ακόμη και έξω από τις των κατοίκων.

Ο Δήμος ξεκίνησε τη σκυροδέτηση των βλαβών σε όλο το οδικό εσωτερικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και συνεχίζει τις έως την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος βάζοντας τέλος στην των κατοίκων του χωριού.

«Με τις αποκαταστάσεις του οδοστρώματος αποκαθιστούμε τις που υπήρχαν στο Μικρό Περιβολάκι. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν σε ανθρώπινες και πολιτισμένες συνθήκες και μέλημα μας είναι η αποκατάσταση κάθε προβλήματος και έλλειψης που δυσχεραίνει την ομαλή διαβίωση και την καθημερινότητα των κατοίκων όλου του Δήμου. Αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές δυσκολίες και δίνουμε ανάσα σε ό, τι ταλαιπωρεί τον Δήμο μας», υπογράμμισε ο δήμαρχος, Νασίκας Δημήτριος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση