Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εργασίες άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ρήγα Φεραίου
Εργασίες άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εργασίες άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με εντατικούς ρυθμούς παρά την αστάθεια των καιρικών συνθηκών, συνεχίζονται οι εργασίες του έργου «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ), συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. .

Οι εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή, στη συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια –λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΈ Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ανωτέρω επεμβάσεις θα γίνουν στις παρακάτω θέσεις :
1) οδό Λάρισας (από Κόμβο Χλόης – όρια Νομού)
2) Κανάλια – Καλαμάκι
3) Κανάλια –Κεραμίδι
4) και
για τις οποίες έχει γίνει καταγραφή και εντοπισμός βλαβών μετά τη θεομηνία της12/01/2018.

Σε δηλώσεις της η αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας ς σε οδικά τμήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης από ζημιές που δημιουργήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η καταγραφή των ζημιών έχει γίνει σε συνεργασία με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου αμέσως μετά την των έντονων καιρικών φαινομένων, με την Περιφέρεια ς να είναι παρούσα με δικά της μηχανήματα για την αποκατάσταση των ζημιών. Είμαστε δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τους Δήμους αποκαθιστούμε τις ζημιές και υλοποιούμε νέα έργα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση