Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Με επιτυχία η αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας
Με επιτυχία η αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας

Με επιτυχία η αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος που διατηρεί.

Στην διαδικασία της αιμοδοσίας συμμετείχαν συνολικά 16 άτομα, με αποτέλεσμα την συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος.

Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική δράση του Συλλόγου, που επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο (κάθε μήνα Μάιο & Νοέμβριο), σε συνεργασία με το ‘’ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’’ Νοσοκομείο Βόλου.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στο προσωπικό του Νοσοκομείου, στον οδηγό της κινητής μονάδας, τον νοσηλευτή και τη γιατρό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, όπως άλλωστε και σε κάθε οργάνωση αιμοδοσίας, που και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ήταν εκεί να κάνουν το καθήκον τους με ευδιαθεσία που μετέδωσαν και στους αιμοδότες. Και φυσικά μπράβο σε όσους έδωσαν το τους που σίγουρα θα χρειαστεί.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστούν τους της κωμόπολης του Βελεστίνου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου προσφέροντας με το τους ελπίδα ζωής και στέλνοντας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση