Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα
Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα

Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα

Επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος , στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας αναφορικά με την εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων περιμετρικά της Λίμνης Κάρλας.

 

Αναλυτικά η επιστολή του δημάρχου: “Ο με την υπ'αριθμ. 20/ Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ζητούσε την συνέχεια της παραχώρησης των κτημάτων της Κάρλας με βάση την ΠΥΣ 95/1975 και την εξαίρεσή τους από την διαδικασία μίσθωσής τους με τον Ν. 4061/2012, λόγω των ιδιαίτερων κοινωνικών συνθηκών που σχετίζονται με τη λίμνη, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην απόφαση. Επίσης, σε περίπτωση που προχωρούσε η διαδικασία με τον Ν. 4061/2012, πρότεινε κάποιες τροποποιήσεις όσον αφορά στην εφαρμογή των κριτηρίων μίσθωσης.

Επανερχόμαστε στο ζήτημα αυτό με κύριο αίτημά μας την μοριοδότηση με τα ίδια μόρια ως προς την μόνιμη κατοικία, όλων των μόνιμων κατοίκων των παρακάρλιων κοινοτήτων που περιλαμβάνονται στην ΠΥΣ.

Η λίμνη Κάρλα αποτελεί μοναδική και ιδιαίτερη περίπτωση, λόγω της αποξήρανσής της και της επαναδημιουργίας της και για αυτό θα έπρεπε να τύχει και του ανυ χειρισμού.

Ζητούμε το πάγωμα της διαδικασίας μέχρις ότου οι πρότεροι δικαιούχοι και μόνιμοι κάτοικοι όλων των παρακάτω κοινοτήτων ( – Ριζόμυλος – – Κάπουρνα) μοριοδοτηθούν με τα ίδια μόρια και ως προς την μόνιμη κατοικία”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση