Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επίσκεψη μαθητών του γυμνασίου Στεφανοβικείου στον  δήμαρχο  για τη Χάρτα του Ρήγα
Επίσκεψη μαθητών του γυμνασίου Στεφανοβικείου  στον  δήμαρχο  για τη Χάρτα του Ρήγα

Επίσκεψη μαθητών του γυμνασίου Στεφανοβικείου στον  δήμαρχο  για τη Χάρτα του Ρήγα

Την Δευτέρα, 14-11-2016 μαθητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Δήμου Ρήγα Φεραίου,   Νασίκα Δημήτριο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των για τη χάρτα του Ρήγα.

Ο κ. Νασίκας καλωσόρισε τους μαθητές και τους μίλησε για τη χάρτα και το έργο του Ρήγα.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε: «Δεν είστε μόνο Στεφανοβικείου και Ριζομύλου αλλά δημότες του ιστορικού Δήμου Ρήγα Φεραίου. Ο Ρήγας υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες ιστορικές προσωπικότητες και είμαστε περήφανοι που η καταγωγή του πηγάζει από το και τον Δήμο μας. Ο Ρήγας ενέπνευσε τους υπόδουλους Έλληνες και προσπάθησε να τους μεταδώσει τη φλόγα της Επανάστασης.

που υπάρχει στο γραφείο Δημάρχου είναι ένα από τα αυθεντικά αντίτυπα που υπάρχουν, το οποίο τυπώθηκε στη και μας παραχωρήθηκε από την Κυβέρνηση».

Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές: Ακριβούση Κωνσταντίνα, Τσιμητρά Ευαγγγελία, Πασικετόπουλος Κωνσταντίνος, Πάντος Στέργιος, Λουφόπουλος Γιώργος, Παπακυρίτσης Βασίλης, Μαυρογιαννάκη Κατερίνα και Ανδριανοπολίτης Κωνσταντίνος.

 

stefanovikeio1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση