Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου
Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου ο βουλευτής Ν. ς της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος πης.

Ο κ. πης μίλησε με τους εφημερεύοντες γιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τον οδηγό ασθενοφόρου που κάλυπτε την βάρδια του, για τις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας.

Όπως ενημερώθηκε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις ασθενοφόρου στο ΚΥ Βελεστίνου, με αποτέλεσμα ορισμένες βάρδιες να παραμένουν ακάλυπτες. Χρειάζονται, όπως επισημάνθηκε, ακόμη δύο τουλάχιστον οδηγοί, προκειμένου να καλυφθούν οι βάρδιες.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό προσωπικό, οι παρόντες σημείωσαν πως ο αριθμός τους επαρκεί για τις ανάγκες του Κ.Υ..

Ωστόσο, ανέφεραν πως υπάρχουν προβλήματα στο κτήριο, που χρειάζεται αλλά και στον υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο κ. Λιούπης επικοινώνησε την ίδια στιγμή με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και του μετέφερε τα προβλήματα, με τον δήμαρχο να δεσμεύεται πως θα αποστείλει άμεσα τεχνικό προσωπικό του Δήμου, προκειμένου να βοηθήσει σε απαραίτητες ηλεκτρολογικές , που είναι άμεσης ανάγκης.

Ο βουλευτής μετέφερε στο προσωπικό την πάγια θέση του για δημιουργία τομέα του ΕΚΑΒ στα Κέντρα Υγείας της ς, προκειμένου να γίνονται έγκαιρα και με ασφάλεια οι διακομιδές στο , ενώ δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει όλα τα ζητήματα στον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που ήδη έχουν υποβληθεί από το Κέντρο Υγείας και θα στηρίξει την επίλυσή τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση