Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου
Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης μίλησε με τους εφημερεύοντες γιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τον οδηγό ασθενοφόρου που κάλυπτε την βάρδια του, για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας.

Όπως ενημερώθηκε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις ασθενοφόρου στο ΚΥ Βελεστίνου, με ορισμένες βάρδιες να παραμένουν ακάλυπτες. Χρειάζονται, όπως επισημάνθηκε, ακόμη δύο τουλάχιστον οδηγοί, προκειμένου να καλυφθούν οι βάρδιες.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό προσωπικό, οι παρόντες γιατροί σημείωσαν πως ο αριθμός τους επαρκεί για τις ανάγκες του Κ.Υ..

Ωστόσο, ανέφεραν πως υπάρχουν προβλήματα στο κτήριο, που χρειάζεται παρεμβάσεις αλλά και στον υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο κ. Λιούπης επικοινώνησε την ίδια στιγμή με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και του μετέφερε τα προβλήματα, με τον δήμαρχο να δεσμεύεται πως θα αποστείλει άμεσα τεχνικό προσωπικό του Δήμου, προκειμένου να βοηθήσει σε απαραίτητες ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις, που είναι άμεσης ανάγκης.

Ο βουλευτής μετέφερε στο προσωπικό την πάγια θέση του για δημιουργία τομέα του στα της Μαγνησίας, προκειμένου να γίνονται έγκαιρα και με ασφάλεια οι στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει όλα τα ζητήματα στον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που ήδη έχουν υποβληθεί από το Κέντρο Υγείας και θα στηρίξει την επίλυσή τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση