Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Επίσκεψη αποστολής της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Επίσκεψη αποστολής της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη αποστολής της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, αποστολή της Αστυνομικής Διοίκησης της πόλης Vranje της Σερβίας, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Δήμου , Νασίκα Δημήτριο στα πλαίσια επίσκεψής τους στην περιοχές του Ν. Μαγνησίας κατά τις ημέρες 2 έως και 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο του αφού προηγήθηκε στον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου απόδοση παράλληλα και στη σέρβικη γλώσσα. Σκοπός τους η ολοκλήρωση των διαδικασιών αδελφοποίησης της Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την Διοίκηση της πόλης Vranje της Σερβίας.

Το του δημάρχου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Αστυνομικός Διευθυντής του Α.Τ. Βελεστίνου, Καρκαλής Στέφανος και ο γραμματέας, Παγώνης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Καραπατάκης Ιωάννης, η πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Vranje της Σερβίας,Stoilkovic Dragana, ο γραμματέας Stoikovic Dragan και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Μαγνησίας, Παπανικολάου Γεώργιος.

Ο δήμαρχος, Νασίκας Δημήτριος τόνισε μεταξύ άλλων «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ενέργειες ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ιστορικότητα της περιοχής μας, καθώς ήδη έχει επιτευχθεί αδελφοποίηση του Δήμου μας με τον Δήμο της πόλης STARI GRAD της Σερβίας, η οποία αποτελεί άλλη μία ιστορική περιοχή που τιμά τον Εθνομάρτυρα μας Ρήγα Βελεστινλή.»

Κατόπιν, ακολούθησε γεύμα στο «ΦΕΡΑΙ PALACE», όπου παραβρέθηκαν ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, , Ιωάννης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Καραϊσκος Βασίλειος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Ντιζές Γεώργιος, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, Κουλούρης Αθανάσιος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Μαγνησίας, Κακκές Βασίλειος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση