Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Η Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης στο Βελεστίνο την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 10:30 το πρωί.

Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Στρατιωτικές, οι Αστυνομικές και οι Πολιτικές Αρχές, οι Οργανισμοί, οι διάφοροι Σύλλογοι, οι Οργανώσεις και όλοι οι δημότες να παραστούν στην επίσημη δοξολογία.

Ο δήμαρχος θα ευχηθεί σε όλους , , , ευημερία, κοινωνική συνείδηση, αίσθημα προσφοράς και δημιουργικότητας και θα στείλει προσφοράς, δημιουργίας, ελπίδας, αλληλοβοήθειας, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας με στόχο την εξέλιξη και την πρόοδο και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Το 2019 η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται υπέρ των δημοτών και ειδικά των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αλλά και για την κοινωνική συνοχή και την με δράσεις, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις υπέρ των πολιτών, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και για το 2019 είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων του Δήμου, χωρίς και διαχωρισμούς, μέσα από καινοτόμες δράσεις και έργα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και κυρίως όσων έχουν ανάγκη.

Ο Αγιασμός των Υδάτων

Ο Αγιασμός των Υδάτων θα γίνει την 6 Ιανουαρίου 2019, μετά τη Θεία Λειτουργία, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου & Ελένης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άμεση λύση στην #υδροδότηση της Άνω Γατζέας #υδροδότηση - https://t.co/CK2KqRj4id -

  • Απεβίωσε αιφνίδια 75χρονη #ΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/mg1cmhcIZx -

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

"Αλιεύοντας" την είδηση