Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Η Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019 θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης στο Βελεστίνο την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 10:30 το πρωί.

Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Στρατιωτικές, οι Αστυνομικές και οι Πολιτικές Αρχές, οι Οργανισμοί, οι διάφοροι Σύλλογοι, οι Οργανώσεις και όλοι οι δημότες να παραστούν στην επίσημη δοξολογία.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου θα ευχηθεί σε όλους υγεία, αγάπη, ευτυχία, ευημερία, κοινωνική συνείδηση, αίσθημα προσφοράς και δημιουργικότητας και θα στείλει προσφοράς, δημιουργίας, ελπίδας, αλληλοβοήθειας, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας με στόχο την εξέλιξη και την πρόοδο και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Το 2019 η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται υπέρ των δημοτών και ειδικά των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αλλά και για την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη με δράσεις, πρωτοβουλίες και υπέρ των πολιτών, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και για το 2019 είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων του Δήμου, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, μέσα από καινοτόμες δράσεις και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και κυρίως όσων έχουν ανάγκη.

Ο Αγιασμός των Υδάτων

Ο Αγιασμός των Υδάτων θα γίνει την 6 Ιανουαρίου 2019, μετά τη Θεία Λειτουργία, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου & Ελένης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση