Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης
Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης

Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης

Ελεγχόμενη και χωρίς προβλήματα η κατάσταση σε δημοτικά διαμερίσματα

Επί ποδός είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης που έχει ενσκήψει σε δημοτικές κοινότητες. Συγκεκριμένα χιονίζει από το πρωί στις περιοχές Κανάλια, Κεραμίδι, Kερασιά, Βένετο και Ελευθεροχώρι, αλλά η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και χωρίς να προκληθούν προβλήματα.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Παλληκάρη, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη στις παραπάνω περιοχές.

Ο κ. Παλληκάρης δήλωσε ότι στο επαρχιακό δίκτυο από Κανάλια μέχρι Κεραμίδι και Βένετο επιχειρούν ήδη τρία μηχανήματα της περιφέρειας Θεσσαλίας και το δίκτυο είναι ανοιχτό, ενώ δύο εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στα Κανάλια και στο Ελευθεροχώρι επιχειρούν ένα μηχάνημα της ΠΕΜΣ κι ένα του Δήμου.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρήγα Φεραίου συστήνει στους δημότες, κυρίως στους ηλικιωμένους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και την κυκλοφορία σε όλη την έκταση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, να μην αφήνουν τα οχήματά τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση μηχανημάτων και οχημάτων του δήμου, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή σε επικίνδυνα ολισθηρά σημεία (δημιουργία παγετού).

Επίσης να αποφεύγονται οι αγροτικές εργασίες σε κατάσταση έντονης κακοκαιρίας, ενώ οι κτηνοτρόφοι καλούνται να προετοιμάσουν επαρκείς ποσότητες τροφής και νερού στα ποιμνιοστάσιά τους για διάρκεια τριών ημερών. Όσοι δημότες διαμένουν σε δύσβατα σημεία να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα μέσα (φτυάρια κ.λπ.)

Για οποιαδήποτε πληροφορία και αντιμετώπιση προβλήματος καλείτε στα τηλέφωνα:6976614866, Δημήτριος Παλληκάρης, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, 6944203574, Σταύρος Χατζής, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα - https://t.co/6HOLysjbTS -

  • Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός στην Ευξεινούπολη - https://t.co/oWR27GwGCX -

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση