Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επεκτείνει το δίκτυο ανακύκλωσης ο Δήμος Ρήγα Φεραίου
Επεκτείνει  το δίκτυο ανακύκλωσης ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Επεκτείνει το δίκτυο ανακύκλωσης ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

 

Στην προμήθεια 40 κάδων ανακύκλωσης προέβη ο Δήμος Ρήγα Φεραίου δίνοντας, έτσι, ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Στους συγκεκριμένους κάδους εναποτίθενται μόνο ανακυκλώσιμα απορρίμματα και υλικά και όχι κάθε είδους συσκευασία ή κοινά απορρίμματα.

Με το διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων υλικών από τα υπόλοιπα απορρίμματα, επιτυγχάνεται η αποσυμφόρηση των κάδων με αποτέλεσμα την εξάλειψη της ρύπανσης της ατμόσφαιρας, του εδάφους και των υπόγειων νερών για την προστασία του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου  Δημήτρης Νασίκας δήλωσε: «Με το πρόγραμμα της ανακύκλωσης προστατεύουμε το περιβάλλον και αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας, καθώς η διαχείριση των αποβλήτων είναι και δείκτης πολιτισμού. Περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου μας ξεκίνησαν από τις αρχές της θητείας μας σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία, είχαν μεγάλη ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία και συνεχίζονται έως και σήμερα με σεβασμό στη φροντίδα του τόπου μας».

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου  Ιωάννης Παπαϊωάννου τόνισε: «Βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με εκπροσώπους της Βιομηχανικής Περιοχής του Βελεστίνου, έτσι ώστε να ενισχύσουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης και στη Βιομηχανική Περιοχή. Οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε το περιβάλλον, οφείλουμε να σεβόμαστε τις επόμενες γενιές. Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες για τη συμμετοχή τους και όλο το προσωπικό του Δήμου, που απασχολήθηκε στον τομέα της καθαριότητας και συνέβαλε με εντατική προσπάθεια να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση