Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Επαναλειτουργία Εκθεσιακού Κέντρου Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας και Μαυροβουνίου
Επαναλειτουργία Εκθεσιακού Κέντρου Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας και Μαυροβουνίου

Επαναλειτουργία Εκθεσιακού Κέντρου Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας και Μαυροβουνίου

Με τη σταδιακή ς εξάπλωσης  του κορωναϊού , ήρθε η ευχάριστη  στιγμή να ξεκινήσει ξανά η λειτουργία των εκθεσιακών χώρων του Φορέα Διαχείρισης ς – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού, από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του Υ.

Συγκεκριμένα, στο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού  Λίμνης ς και Μαυροβουνίου, στα Κανάλια του δήμου Ρήγα ου, θα επιτρέπεται η είσοδος  έως οκτώ (8) ατόμων το μέγιστο, ταυτόχρονα.

ια μεμονωμένα άτομα και ολιγομελείς ομάδες, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10:00 πμ. ως 14:00 , ενώ για μεγαλύτερες ομάδες επισκεπτών (, σύλλογοι, οργανωμένες εκδρομές κ.ά.) μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του Φορέα Διαχείρισης (καθημερινά από 10:00 πμ. ως 14:00 στο τηλέφωνο 2428073856).

Επισημαίνεται ότι αν μία ομάδα επισκεπτών υπερβαίνει τα οκτώ άτομα , τότε θα διαχωρίζεται σε μικρότερες ομάδες μέχρι οκτώ ατόμων το μέγιστο.

Επιπλέον θα υπάρχει και πάλι η δυνατότητα παρατήρησης ορνιθοπανίδας, από επιλεγμένη παραλίμνια θέση, με τη βοήθεια του εποπτικού εξοπλισμού (κιάλια, πεδιοσκόπια) και τη καθοδήγηση του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν την απόσταση των δύο (2) μέτρων κατ΄ ελάχιστο στους κλειστούς εκθεσιακούς χώρους και ενάμιση  (1,5) μέτρου  σε ανοικτούς χώρους πεδίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση