Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Επανάκτηση ακινήτου από τον Δήμο Ρ. Φεραίου 
Επανάκτηση ακινήτου από τον Δήμο Ρ. Φεραίου 

Επανάκτηση ακινήτου από τον Δήμο Ρ. Φεραίου 

Σε ενέργειες για την επανάκτηση της κυριότητας, του δωρηθέντος στο ∆ηµόσιο, ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Καναλίων  και στεγάζονταν ο Α.Σ. Καναλίων που καταργήθηκε, προχωρά ο Ρ. Φεραίου.
Επισημαίνεται ότι η πρώην Κοινότητα Καναλίων  είχε παραχωρήσει στο Ελληνικό Δημόσιο ένα κοινοτικό οικόπεδο ε,βαδού 767,00 τ.µ. , εντός των ορίων του οικισμού , µε σκοπό τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Καναλίων . Ο σκοπός της δωρεάς επετεύχθη, κατασκευάστηκε ο Α.Σ. Καναλίων και λειτούργησε μέχρι και πρόσφατα οπότε καταργήθηκε με τις διατάξεις του ΠΔ 7/. Ως εκ τούτου η χρήση του συγκεκριμένου ακινήτου έπαυσε αφού δεν στεγάζεται και δεν λειτουργεί σε αυτό ο Α.Σ.
Το ενέκρινε την επανάκτηση από τον διάδοχο Δήμο , της κυριότητας του ανωτέρω δωρηθέντος ακινήτου, την μεταγραφή Διαπιστωτικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου , στα οικεία του Υποθηκοφυλακείου Βόλου κι εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τα προβλήματα στην διάθεση ευπαθών προϊόντων στις Λαϊκές Αγορές - https://t.co/iQgdceCcpS -

  • Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς - https://t.co/tx7U3cOc2F -

  • Βιώσιμη κινητικότητα και νέοι ποδηλατόδρoμοι στον Βόλο, μια ακόμα ευκαιρία ή απειλή; - https://t.co/0XWzWY2tIN -

"Αλιεύοντας" την είδηση