Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ένταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο πρόγραμμα De minimis
Ένταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο πρόγραμμα De minimis

Ένταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο πρόγραμμα De minimis

Ζητά με του ο Δήμαρχος Δημ.

Την ένταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου στις περιοχές που θα ενταχθούν στο minimis για την αχλαδιάς ζητεί ο Δήμαρχος Δημ. , με του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας – μεταξύ άλλων – αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Εκτιμώντας τη διάθεσή σας για στήριξη στον κόσμο, αιτούμαστε την ένταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου στις περιοχές που θα ενταχθούν στο minimis για την αχλαδιάς.

Παρακαλούμε να συνεκτιμήσετε ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν κατ’ επανάληψη προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, που αφορούν στην μειωμένη παραγωγή αχλαδιών, χωρίς, ωστόσο, να ενταχθούν σε κάποιο Κρατικό Οικονομικό Πρόγραμμα Ενισχύσεων, σε βαθμό που προβληματίζονται οι παραγωγοί μας για την βιωσιμότητα των αγροτικών τους εκμεταλλεύσεων, λαμβάνοντας υπόψη και το γενικότερο οικονομικό του αγροτικού κόσμου.

Τα προβλήματα προέρχονται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια των κρίσιμων για την παραγωγή, σταδίων.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, προκειμένου να στηριχθεί το ανωτέρω αίτημα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση