Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ενισχύονται οι κοινωνικές δομές στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Ενισχύονται οι κοινωνικές δομές στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ενισχύονται οι κοινωνικές δομές στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού -19, η ενισχυμένη υποστηρικτική δομή του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θα παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης σε αυτούς που αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.

Για αυτό το σκοπό εκπέμπεται  το παρακάτω ηχηρό μήνυμα:

ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ & ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

προσφέροντας

  • ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

  • ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Υπηρεσία αυτή υποστηρίζεται από τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι, του Παιδικού σταθμού και των ΚΔΑΠ.

Συντονίστρια του προγράμματος είναι η  Αντωνία Χασιώτη.

Η δε συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, του Βοήθεια στο Σπίτι και του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου , μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Στόχος αυτής της ενισχυμένης προσωρινής Δομής Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης είναι η προστασία του ευάλωτου πληθυσμού και κατά συνέπεια όλων.

Μην ξεχνάμε του καθενός είναι να προστατεύσουμε τον εαυτό και τους άλλους καταφέρνοντας να βγούμε όλοι νικητές μέσα από αυτή την πανδημία.

Όσοι δημότες θεωρούν ότι πρέπει να ενταχθούν στην ανάλογη φροντίδα, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ : 2425023794 σε πρωινό ωράριο 7.00 -15.00 με τα σημερινά δεδομένα.

Με το πλήθος των αναγκών, το ωράριο και οι ημέρες λειτουργίας θα τροποποιηθούν ανάλογα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ακολουθούμε τα λεγόμενα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και δεν ξεχνάμε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, δεν έχει σημασία η προσωπική αναφορά. Αυτό που μετράει είναι η προσωπική ευθύνη. Δίνουμε μία δύσκολη μάχη και σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας, να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας, της ζωής μας, των παιδιών μας.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η πειθαρχία και η προσήλωση στις οδηγίες.

Αυτό που προέχει είναι η ατομική ευθύνη.

Αυτό που προέχει είναι να εκλείψει κάθε δικαιολογία, κυρίως προς τον ίδιο τον εαυτό, για να μην ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Αυτό που προέχει είναι να αναδείξουμε για άλλη μια φορά το μοναδικό φιλότιμο που έχουμε ως λαός. Και είναι αυτό το φιλότιμο, που στην πορεία της Ιστορίας έκανε όλους εμάς, τους Έλληνες, να ξεχωρίζουμε. Είναι αυτό το φιλότιμο που οδηγεί, που επιβάλλει να κάνουμε το αυτονόητο, για να εμποδίσουμε την εξάπλωση της νόσου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση