Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ενημερωτική ημερίδα για την υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ στον δήμο Ρήγα Φεραίου
Ενημερωτική ημερίδα για την υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ  στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Ενημερωτική ημερίδα για την υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ στον δήμο Ρήγα Φεραίου

 Ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΕΠΕ και τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας, διοργάνωσαν την Δευτέρα 20-03- στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Βελεστίνου με θέμα «Ο – Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017».

Έλαβαν χώρα εισηγήσεις από τους, Προϊστάμενο του ΕΠΕ της Δ/νσης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ. Αθανάσιο Βαλιώτη, με θέμα «Υποβολή ορθής Δήλωσης Καλλιέργειας», Ελεγκτή-Γεωπόνο της ΠΔ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ. Τσακνάκη Πέτρο με θέμα «Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2017» και «Συνδεδεμένες ενισχύσεις – Πράσινη Ενίσχυση» και Ελεγκτή Κτηνίατρο της ΠΔ Θεσσαλίας-Στερεάς, κ. Ζαρμακούπη Κωνσταντίνο με θέμα «Λάθη – Παραλείψεις – Συμβουλές – Σημεία Προσοχής».

Μέσω της ς υπήρξε πλήρης ενημέρωση στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται άμεσα τόσο για την ορθή υποβολή δηλώσεων Ο όσο για σχετικά ζητήματα που ανακύπτουν.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, κ. Κίτσιος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος , κ. Κορώνας Ιωάννης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση