Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ενημερωτικές ομιλίες για την αιμοδοσία στο Βελεστίνο
Ενημερωτικές ομιλίες για την αιμοδοσία στο Βελεστίνο

Ενημερωτικές ομιλίες για την αιμοδοσία στο Βελεστίνο

>Το Υγείς, σε συνεργσία με το σύλλογο γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου και το σύλλογο διδασκόντων του Σχολείου, διοργανώνουν ενημερωτικές για την αιμοδοσία.

Επιστημονικό προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου θα ενημερώσει στις 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. τους μαθητές του Σχολείου για τα οφέλη της αιμοδοσίας.

Δεύτερη ενημερωτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού συμβουλίου στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ. για τους δημότες.

Σκοπός είναι η ενημέρωση όλων για την ίδρυση της τράπεζας τος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, για την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη, τις προϋποθέσεις για να γίνεις αιμοδότης, την προετοιμασία πριν δώσεις και την διαδικασία της αιμοληψίας.

Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος  θα  διοργανώνονται συχνά  εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική .

Την αιμοληψία θα  αναλαμβάνει κινητή μονάδα  του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό.

Επιπλέον, ο Δήμος  Ρήγα Φεραίου θα  πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια του έτους ποικίλα προγράμματα ευαισθητος και ενεργος του πληθυσμού σχετικά με την αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς αίματος όπως ενημερωτικές καμπάνιες, βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών, συν με τοπικούς φορείς, διοργάνωση σχετικών ομιλιών και άλλες δράσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση