Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ενημερωτικές ομιλίες για την αιμοδοσία στο Βελεστίνο
Ενημερωτικές ομιλίες για την αιμοδοσία στο Βελεστίνο

Ενημερωτικές ομιλίες για την αιμοδοσία στο Βελεστίνο

>Το , σε με το σύλλογο γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου και το σύλλογο διδασκόντων του Σχολείου, διοργανώνουν ενημερωτικές ομιλίες για την .

Επιστημονικό προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου θα ενημερώσει στις 30 Ιανουαρίου 2020 και 11.00 π.μ. τους μαθητές του Σχολείου για τα οφέλη της αιμοδοσίας.

Δεύτερη ενημερωτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού συμβουλίου στις 30 Ιανουαρίου και 12.00 μ. για τους δημότες.

Σκοπός είναι η όλων για την ίδρυση της τράπεζας αίματος του Δήμου , για την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη, τις προϋποθέσεις για να γίνεις αιμοδότης, την προετοιμασία πριν δώσεις αίμα και την διαδικασία της αιμοληψίας.

Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος  θα  διοργανώνονται συχνά  εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική .

Την αιμοληψία θα  αναλαμβάνει κινητή μονάδα  του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό.

Επιπλέον, ο Δήμος  θα  πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια του έτους ποικίλα προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης του πληθυσμού σχετικά με την αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς αίματος όπως ενημερωτικές καμπάνιες, βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών, συνεργασίες με τοπικούς φορείς, διοργάνωση σχετικών ομιλιών και άλλες δράσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποτροφίες σε φοιτητές της Σκιάθου - https://t.co/G1B4ni1hof -

  • Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 45χρονος ποδηλάτης - https://t.co/AgwbeIssD3 -

  • Καταστράφηκε ολοσχερώς εν κινήσει φορτηγάκι στη ΒΙΠΕ Βόλου - https://t.co/10jjA4fR9E -

"Αλιεύοντας" την είδηση