Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ενημέρωση για την ψυχική υγεία στο Κεραμίδι Ρήγα Φεραίου
Ενημέρωση για την ψυχική υγεία στο Κεραμίδι Ρήγα Φεραίου

Ενημέρωση για την ψυχική υγεία στο Κεραμίδι Ρήγα Φεραίου

Οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγ Φερίου ( & Βοήθεια στο σπίτι) , σε με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας διοργανώνουν την  δράση,  με σκοπό την γνωριμία και την επι με τους ειδικούς, ώστε μέσω της συζήτησης να δούμε πως μπορούμε να διατηρήσουμε την καλή .

Η συντονίστρια των Κοινωνικών δομών, Αντωνία Χασιώτη αναφέρει: «Μπορούμε να προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία με τους εξής τρόπους:

  1. Σημαντική η ενημέρωση γιατί η γνώση από τους ειδικούς δίνει .

  2. Επίσης, σημαντική η βοήθεια από ειδικούς όταν παρατηρήσουμε ότι κάτι μας δυσκολεύει, νοιώθουμε απογοητευμένοι ή περισσότερο απαισιόδοξοι από πριν. Η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση είναι τεράστιας σημασίας για την αποκατάσταση των ψυχικών διαταραχών.

  3. Σημαντική η επανεξέταση της ς μας σε κάθε σημείο καμπής. Είμαστε ευχαριστημένοι; Έχουμε θέσει τις σωστές προτεραιότητες; Έχουμε ισορροπία στους διάφορους τομείς της ς μας;

Η αφορά όλους μας.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στις 11.00 π.μ. στην πλατεία του Κεραμιδίου σε μια ανοιχτή συζήτηση για γνωριμία με τους ειδικούς».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση