Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εκπαιδευτική δράση των ΚΔΑΠ στον Εκθεσιακό χώρο Ρήγα Βελεστινλή
Εκπαιδευτική δράση των ΚΔΑΠ στον Εκθεσιακό χώρο Ρήγα Βελεστινλή

Εκπαιδευτική δράση των ΚΔΑΠ στον Εκθεσιακό χώρο Ρήγα Βελεστινλή

 

 

Τα ΚΔΑΠ Δήμου Ρήγα ου σε συνεργασία με την ομάδα τουριστικής προβολής του δήμου, πραγματοποίησαν επίσκεψη- στον Εκθεσιακό Χώρο «Ρήγας Βελεστινλής», στο Βελεστίνο και στην Υπέρεια Κρήνη.

Τα παιδιά, λόγω της μεγάλης συμμετοχής χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις και ξεναγήθηκαν από τον ιστορικό Γιώργο Σαββανάκη, μαθαίνοντας για η ζωή και το έργο του Ρήγα, καθώς και τη των αρχαίων Φερών και της Υπέρειας Κρήνης.

Τα παιδιά συνόδευσαν ο πρόεδρος του , Χρήστος Σπαθής και των ΚΔΑΠ. Στο τέλος της ς πραγματοποιήθηκαν δράσεις, όπως ζωγραφική, με θέμα τα όσα οι έμαθαν και γνώρισαν από την ξενάγηση.

Ο κ. Σπαθής αναφέρθηκε: «Στόχος της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν τα παιδιά να ενημερωθούν για την του τόπου τους, καθώς επίσης και για την ιστορική προσωπικότητα του Ρήγα Βελεστινλή. Θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις, όχι μόνο πολιτιστικού αλλά κοινωνικού και αθλητικού περιεχομένου με γνώμονα την ισόρροπη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών και πάντα σεβόμενοι και τηρώντας τα προβλεπόμενα από τον ».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση