Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εκδήλωση στην Κερασιά
Εκδήλωση στην Κερασιά

Εκδήλωση στην Κερασιά

Τους γωνιστές του χωριού της Κερσιάς τίμησαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 του Οκτώβρη στην πλατεία του χωριού, η ΤΕ Υπαίθρου Μαγνησίας του ΚΚΕ και το παράρτημα Βόλου της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.

Βασικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κων. Στεργίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ Μαγνησίας – ΔΣΕ ο Θανάσης Βογιατζής. Επίσης ο του Δ.Σ. Ντίκας διάβασε το μαρτυρολόγιο. Πριν τις ομιλίες έγινε στεφάνων στο Μνημείο που βρίσκεται στην Άνω Κερασιά.

Όπως τόνισε ο Κ. Στεργίου η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα πολύμορφο γαϊτανάκι καπηλείας των αγωνιστικών παραδόσεων του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Στο στόχαστρο αυτές τις μέρες βρίσκεται ο λαϊκός απελευθερωτικός αγώνα του . Πασχίζει σήμερα να ταυτίσει αυτή την ηρωική λαϊκή πάλη, καθοδηγητική ψυχή και της οποίας ήταν το ΚΚΕ, με τη δική της πολιτική υπηρέτησης της στρατηγικής του κεφαλαίου για την ανάκαμψη των κερδών του. Προβάλλοντας αυτό το στόχο ως απελευθέρωση του λαού από τα βάσανα της ς. Και αυτά όταν συνεχίζει μια ταξική πολιτική που έχει σκλαβώσει τους ανθρώπους του μόχθου στην πιο βάρβαρη εδώ και 40 χρόνια αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική, που οδηγεί στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανεργία.

Τέτοια είναι η κυβερνητική φιέστα «γιορτασμού του » στην Καισαριανή. Το ίδιο ετοιμάζει και στην επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας, 12 Οκτώβρη.

Είναι φιέστες που πραγματοποιούν παραχάραξη της ιστορίας, αφού αξιοποιούνται για να ξεπλυθεί η κυβέρνηση από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει.

Είναι και αυτός ένας κρίκος στην αλυσίδα της βρώμικης δουλειάς της κυβέρνησης για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, με την προσπάθεια χειραγώγησης των εργαζομένων, ενσωμάτωσής τους στο σύστημα, την αποτροπή από την ταξική πάλη. Άλλωστε, στη στρατηγική της έχει ενσωματώσει και τη δράση για την κοινωνική συνοχή, δηλαδή την ταξική συνεργασία εργαζομένων και καπιταλιστών. Η μεγαλύτερη συνεισφορά της στην αστική τάξη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση