Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Eκδήλωση με τον σύλλογο Περιβολιωτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου
Eκδήλωση με τον σύλλογο Περιβολιωτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου

Eκδήλωση με τον σύλλογο Περιβολιωτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου

Η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργάνωσε εκδήλωση με τον σύλλογο Περιβολιωτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συμβολής της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ανάπτυξη του πολιτιστικού επιπέδου της Περιφέρειας.

Εθιμοτυπικά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για το τέλος του καλοκαιριού και τον ερχομό του φθινοπώρου και έγινε στο πλαίσιο των Ρηγείων 2015 με την υποστήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο σύλλογος Περιβολιωτών Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί έναν από τους ζωντανότερους φορείς της παράδοσης και του πολιτισμού, όχι μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που τραγούδησε τα τραγούδια του Περιβολιού, σύμφωνα με τα έθιμα, με συντροφιά της ορχήστρας του Σάκη Φασούλα και του δεξιοτέχνη κλαριντζή Στέργιου Αποστολίνα.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ Ιωάννης Τέας, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Μπομπότης.

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Βασίλης Χατζόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Κίτσιος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Πρίντζος, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιαννούλα Σαράντη και οι υπεύθυνοι χορευτικών του συλλόγου Γιώργος Καλόγηρος και Στέλλα Γιάτσιου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση