Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Εκδήλωση για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα και τα αυτοάνοσα νοσήματα στον Αγ. Γεώργιο Φερών
Εκδήλωση για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα και τα αυτοάνοσα νοσήματα στον Αγ. Γεώργιο Φερών

Εκδήλωση για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα και τα αυτοάνοσα νοσήματα στον Αγ. Γεώργιο Φερών

Ενημερωτική του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Αγ. εώργιο Φερών με θέμα “Όταν πονάει η ψυχή, το σώμα νοσεί -Ψυχοσωματικά συμπτώματα και αυτοάνοσα νοσήματα”πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου , στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα της τοπικής κοινότητας.

Η εντάχθηκε στη θεματική ενότητα ημέρες ψυχολογίας του .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παπαρούνας, η τοπική σύμβουλος Αγ. εωργίου, Αφροδίτη Τσαρούχα και η πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Γεωργίου, Ουρανία Γκουρίτσα που φρόντισε για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση.

Η ομιλήτρια Μητροπούλου Ανδριανή, ψυχολόγος – εκπ. σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, από την εισήγησή της και τις σχετικές προβολές, που τις συνόδευαν, κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Την εισήγηση ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και γόνιμος προβληματισμός.

Πίσω από κάθε αυτοάνοσο νόσημα βρίσκονται ανέκφραστα, απωθημένα συναισθήματα και κάποιος στρεσογόνος παράγοντας που πυροδοτεί την εμφάνισή του.

Την εκδήλωση έκλεισε η συντονίστρια κοινωνικής ς και προς της δημόσιας ς του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησε ένα όμορφο οδοιπορικό στις κοινότητες του δήμου μας. Οι ημέρες ψυχολογίας στον Αγ. Γεώργιο, συνάντησαν μια υπέροχη φιλοξενία και ένα καταπληκτικό κοινό θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι σημαντικό να δούμε το αυτοάνοσο με μια άλλη ματιά …..ως αφύπνιση τυχόν αλλαγής συμπεριφοράς, υπενθύμισης ς του εαυτού μας, εξέλιξης με νέους στόχους και προοπτικές, ανακαλύπτοντας τις εσωτερικές μας επιθυμίες».   

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση