Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Eκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας
Eκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας

Eκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας

Την εκ νέου υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Δημήτρης , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Χαρακτηριστικά ο κ. αναφέρει: “Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Υπηρετώντας επί πολλά συναπτά έτη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα δε τελευταία πέντε έτη από τη θέση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, καθώς και η και αποδοχή των ιδεών και απόψεών μου από τους συμπατριώτες μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ για τους ανθρώπους αυτούς και για τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις.

Στη διάρκεια της θητείας μου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου υλοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολό του το προεκλογικό μας πρόγραμμα, δδικήθηκαν αποτελεσματικά πόροι από το κεντρικό κράτος, έχουν κατατεθεί πολλές προτάσεις έργων για ένταξη και σε αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα υλοποιηθούν άμεσα και θα δώσουν προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Δόθηκε προτεραιότητα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη, στην καλύτερη εξυπηρέτησή του, στην οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Η μας, θεμελιωμένη στην ιστορική, κοινωνική και αναπτυξιακή συνέχεια της περιοχής μας, είχε μοναδικό σκοπό την πρόοδο και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Με απόλυτο σεβασμό στους συνδημότες μας, διαχειριστήκαμε με διαφάνεια τις συναλλαγές και τις υποθέσεις του Δήμου.

Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό ο στόχος μας επιτεύχθηκε και γι΄ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου, τόσο τους αιρετούς, που πασχίζουν καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων και για την των ζητημάτων που οδηγούν το Δήμο μπροστά, όσο και τους υπαλλήλους, που έχουν συμμεριστεί το όραμά μας και εργάζονται με ζήλο, για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια.

Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του δήμου μας, το κοινό καλό.

Η ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια και η συνέχειά της θα αλλάξει την εικόνα και την προοπτική του Δήμου μας.

Με πίστη και σιγουριά για το καλό του τόπου μας δηλώνω ότι θα δδικήσω την ανανέωση της εντολής σας στο πρόσωπό μου.

Η απόφασή μου αυτή να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση σας στις εκλογές του Μαΐου,  υπαγορεύθηκε πρώτα απ' όλα από την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε στο πρόσωπό μου στις τελευταίες , αλλά και από την προσπάθεια και αγωνία των συνεργατών μου και πολλών συμπολιτών μας για το μέλλον του Δήμου μας.

Σε αυτόν τον αγώνα καλώ όλους τους συνδημότες μας να συνταχθούν μαζί μας.

ΜΑΖΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…¨”

"Αλιεύοντας" την είδηση