Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη τομικής ς χρήσης κατά τη διάρκεια της ς διένειμε σήμερα η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου.

Τα είδη ατομικής ς που δόθηκαν στην καθεμιά από τις σχολικές καθαρίστριες είναι: μπουφάν, αντιανεμικό, μάσκες , γάντια, άρβυλα , γαλότσες, στολές προστασίας από χημικά, αντανακλαστικά γιλέκα, ωτοβύσματα, παντελόνι ς και ποδιές.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης απευθυνόμενος στις σχολικές καθαρίστριες  είπε πως ο Δήμος  είναι συνεπής και διανέμει τα είδη ατομικής προστασίας  και  τις κάλεσε να τα χρησιμοποιούν κατά την εργασία τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως  τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν είδη ατομικής προστασίας  και στους υπαλλήλους ς, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

« Μας ενδιαφέρει η και ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο μας και για το λόγο αυτό τους χορηγούμε είδη ατομικής προστασίας. Η αρχή έγινε  σήμερα με τις σχολικές καθαρίστριες και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η διάθεση ειδών ατομικής προστασίας  και για τους υιπους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. .

Οι σχολικές καθαρίστριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τα είδη ατομικής προστασίας που τους παρείχε ώστε να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Στη χθεσινή διανομή ειδών ατομικής προστασίας παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ι. Παπαϊωάννου,  ο προϊστάμενος Ευ. Καραμπέρης και ο αποθηκάριος του Δήμου Λάκης Μύγας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση