Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη ατομικής προστασίας χρήσης κατά τη διάρκεια της εργασίας διένειμε σήμερα η Δημοτική Αρχή στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου.

Τα είδη ατομικής προστασίας που δόθηκαν στην καθεμιά από τις σχολικές καθαρίστριες είναι: μπουφάν, αντιανεμικό, μάσκες , , άρβυλα , γαλότσες, στολές προστασίας από χημικά, αντανακλαστικά γιλέκα, ωτοβύσματα, παντελόνι εργασίας και ποδιές.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στις σχολικές καθαρίστριες  είπε πως ο   είναι συνεπής και διανέμει τα είδη ατομικής προστασίας  και  τις κάλεσε να τα χρησιμοποιούν κατά την τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως  τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν είδη ατομικής προστασίας  και στους υπαλλήλους καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

« Μας ενδιαφέρει η και ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο μας και για το λόγο αυτό τους χορηγούμε είδη ατομικής προστασίας. Η αρχή έγινε  σήμερα με τις σχολικές καθαρίστριες και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η διάθεση ειδών ατομικής προστασίας  και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. .

Οι σχολικές καθαρίστριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τα είδη ατομικής προστασίας που τους παρείχε ώστε να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Στη χθεσινή ειδών ατομικής προστασίας παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ι. Παπαϊωάννου,  ο προϊστάμενος Ευ. Καραμπέρης και ο αποθηκάριος του Δήμου Λάκης Μύγας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

"Αλιεύοντας" την είδηση