Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη ατομικής προστασίας χρήσης κατά τη διάρκεια της εργασίας διένειμε σήμερα η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου στις του Δήμου.

Τα είδη ατομικής προστασίας που δόθηκαν στην καθεμιά από τις είναι: μπουφάν, αντιανεμικό, , γάντια, άρβυλα , γαλότσες, στολές προστασίας από χημικά, αντανακλαστικά γιλέκα, ωτοβύσματα, παντελόνι εργασίας και ποδιές.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας απευθυνόμενος στις σχολικές καθαρίστριες  είπε πως ο   είναι συνεπής και διανέμει τα είδη ατομικής προστασίας  και  τις κάλεσε να τα χρησιμοποιούν κατά την εργασία τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως  τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν είδη ατομικής προστασίας  και στους υπαλλήλους καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

« Μας ενδιαφέρει η και των εργαζομένων στον Δήμο μας και για το λόγο αυτό τους χορηγούμε είδη ατομικής προστασίας. Η αρχή έγινε  σήμερα με τις σχολικές καθαρίστριες και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η διάθεση ειδών ατομικής προστασίας  και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.

Οι σχολικές καθαρίστριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τα είδη ατομικής προστασίας που τους παρείχε ώστε να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Στη χθεσινή διανομή ειδών ατομικής προστασίας παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ι. Παπαϊωάννου,  ο προϊστάμενος Ευ. Καραμπέρης και ο αποθηκάριος του Δήμου Λάκης Μύγας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση