Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

χρήσης κατά τη διάρκεια της εργασίας διένειμε σήμερα η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου.

Τα που δόθηκαν στην καθεμιά από τις σχολικές καθαρίστριες είναι: μπουφάν, αντιανεμικό, μάσκες , γάντια, άρβυλα , γαλότσες, στολές προστασίας από χημικά, αντανακλαστικά γιλέκα, ωτοβύσματα, παντελόνι εργασίας και ποδιές.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου απευθυνόμενος στις σχολικές καθαρίστριες  είπε πως ο Δήμος  είναι συνεπής και διανέμει τα είδη ατομικής προστασίας  και  τις κάλεσε να τα χρησιμοποιούν κατά την τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως  τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν είδη ατομικής προστασίας  και στους υπαλλήλους καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

« Μας ενδιαφέρει η και ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο μας και για το λόγο αυτό τους χορηγούμε είδη ατομικής προστασίας. Η αρχή έγινε  σήμερα με τις σχολικές καθαρίστριες και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η διάθεση ειδών ατομικής προστασίας  και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.

Οι σχολικές καθαρίστριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τα που τους παρείχε ώστε να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Στη χθεσινή διανομή ειδών ατομικής προστασίας παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ι. Παπαϊωάννου,  ο προϊστάμενος Ευ. Καραμπέρης και ο αποθηκάριος του Δήμου Λάκης Μύγας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση