Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δύο αναπηρικά αμαξίδια από το σωματείο “Ιππόκαμπος” στον δήμο Ρήγα Φεραίου
Δύο αναπηρικά αμαξίδια από το σωματείο “Ιππόκαμπος” στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Δύο αναπηρικά αμαξίδια από το σωματείο “Ιππόκαμπος” στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Στο πλαίσιο της ς του Υγείας Δήμου με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» παραδόθηκαν στον Δήμο , στις 13/9/ δύο αναπηρικά αμαξίδια μέσα από τη συλλογή πλαστικών καπακιών προκειμένου να καλυφθεί μέρος των αναγκών του Δήμου.

Η ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου ήταν άμεση και έγκαιρη, η παράδοση έγινε πολύ γρήγορα, αποδεικνύοντας την ύπαρξη γρήγορων κοινωνικών αντανακλαστικών.

Η του Δήμου με το σωματείο αποτελεί μια πρωτοβουλία, στη λογική της ς οικολογικής- περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε συνέργεια με την ανθρωπιστική ευαισθητοποίηση. Επίσης, η κίνηση αυτή αποτελεί σύμπραξη στον αγώνα των ατόμων με κινητική αναπηρία για καλές και ίσες συνθήκες διαβίωσης.

Το Υγείας εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συλλόγους, φορείς, οικογένειες, σχολεία, καθώς και επαγγελματίες της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συλλογή πλαστικών καπακιών.

Η συντονίστρια κοινωνικών θεμάτων και προς της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου Αντωνία Χασιώτη, αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Ιππόκαμπο για την προσφορά για το ενδιαφέρον του Δ.Σ για το αίτημά μας, καθώς και την ζεστή υποδοχή τους κατά την παράδοση των αμαξιδίων.
Επίσης, θα θέλαμε να ενθυμίσουμε ότι η συλλογή πλαστικών καπακιών συνεχίζεται”.
Τονίζει, δε αποστέλλοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης: «Η προσπάθεια ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των κινητικά αδύναμων συνεχίζεται, η σωματική αναπηρία δεν πρέπει να αφήνει κανέναν μακριά από τη . Άλλωστε τα μέλη του Ιππόκαμπου με τη συνεχή προσφορά στο συνάνθρωπο αποτελούν κίνητρο συνεχούς προσφοράς για όλους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση