Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Δύο αναπηρικά αμαξίδια από το σωματείο “Ιππόκαμπος” στον δήμο Ρήγα Φεραίου
Δύο αναπηρικά αμαξίδια από το σωματείο “Ιππόκαμπος” στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Δύο αναπηρικά αμαξίδια από το σωματείο “Ιππόκαμπος” στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με το «Ιππόκαμπος» παραδόθηκαν στον Δήμο , στις 13/9/2021 δύο αναπηρικά αμαξίδια μέσα από τη συλλογή πλαστικών καπακιών προκειμένου να καλυφθεί μέρος των αναγκών του Δήμου.

Η ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου ήταν άμεση και έγκαιρη, η έγινε πολύ γρήγορα, αποδεικνύοντας την ύπαρξη γρήγορων κοινωνικών αντανακλαστικών.

Η συνεργασία του Δήμου με το σωματείο αποτελεί μια πρωτοβουλία, στη λογική της καλλιέργειας οικολογικής- περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε συνέργεια με την ανθρωπιστική ευαισθητοποίηση. Επίσης, η κίνηση αυτή αποτελεί σύμπραξη στον αγώνα των ατόμων με κινητική αναπηρία για καλές και ίσες συνθήκες διαβίωσης.

Το εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συλλόγους, , οικογένειες, , καθώς και επαγγελματίες της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συλλογή πλαστικών καπακιών.

Η συντονίστρια κοινωνικών θεμάτων και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου Αντωνία Χασιώτη, αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Ιππόκαμπο για την προσφορά για το ενδιαφέρον του Δ.Σ για το αίτημά μας, καθώς και την ζεστή υποδοχή τους κατά την των αμαξιδίων.
Επίσης, θα θέλαμε να ενθυμίσουμε ότι η συλλογή πλαστικών καπακιών συνεχίζεται”.
Τονίζει, δε αποστέλλοντας το δικό της κοινωνικό ευαισθητοποίησης: «Η προσπάθεια ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των κινητικά αδύναμων συνεχίζεται, η σωματική αναπηρία δεν πρέπει να αφήνει κανέναν μακριά από τη ζωή. Άλλωστε τα μέλη του Ιππόκαμπου με τη συνεχή προσφορά στο συνάνθρωπο αποτελούν κίνητρο συνεχούς προσφοράς για όλους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση