Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Ρήγ ου κι οι Κοινωνικές δομές του, εναρμονισμένοι στην κρίση του Covid 19 και στο κλίμα των Εορτών του επανέρχεται με τη δράση   «Παραμυθο-ακούσματα στο Κεφαλόβρυσο», δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ακούσουν ηλεκτρονικά ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή ποιον άλλο; Τον κορωναϊό.

Καλούνται όλοι σε μια εικονική περιήγηση στον Εκθεσιακό Χώρο, Κέντρο Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» – όπου πρωτοξεκίνησε η δράση τον Δεκέμβριο του 2019 και την οποία αγκάλιασαν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Σήμερα, άδειος ο χώρος του μουσείου, όμως, και πάλι δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσω ενός επίκαιρου παραμυθιού, διαδικτυακά πλέον, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα πατώντας εδώ :

Το παραμύθι γράφτηκε από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας, Σοφία Κ. Μπαλαμώτη. Τη μουσική και το βίντεο επιμελήθηκε ο Σαλαγάς Κώστας, μουσικός των Κ.Δ.Α.Π., μέλος της διευρυμένης δομής του Βοήθεια στο Σπίτι.

Προγραμματίζονται και άλλες ηλεκτρονικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά με παραμύθια και εργαστήρια μέσω τηλεδιασκέψεων.

Η δράση αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας και των στελεχών του (Μπαλαμώτη Σοφία και Μπακάλη Μαρία) με τις Κοινωνικές δομές του Δήμου και τη συντονίστρια κοινωνικής ς και προαγωγής της δημόσιας υγείας, Χασιώτη Αντωνία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794

Περιηγηθείτε στους χώρους του Μουσείου εδώ :

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση