Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και οι Κοινωνικές δομές του, εναρμονισμένοι στην κρίση του  19 και στο κλίμα των Εορτών του Πάσχα επανέρχεται με τη δράση   «Παραμυθο-ακούσματα στο Κεφαλόβρυσο», δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ακούσουν ηλεκτρονικά ένα με πρωταγωνιστή ποιον άλλο; Τον κορωναϊό.

Καλούνται όλοι σε μια εικονική περιήγηση στον Χώρο, Κέντρο Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» – όπου πρωτοξεκίνησε η δράση τον Δεκέμβριο του 2019 και την οποία αγκάλιασαν των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Σήμερα, άδειος ο χώρος του μουσείου, όμως, και πάλι δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσω ενός επίκαιρου παραμυθιού, διαδικτυακά πλέον, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα πατώντας εδώ :

Το γράφτηκε από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας, Σοφία Κ. Μπαλαμώτη. Τη και το βίντεο επιμελήθηκε ο Σαλαγάς Κώστας, μουσικός των Κ.Δ.Α.Π., μέλος της διευρυμένης δομής του Βοήθεια στο Σπίτι.

Προγραμματίζονται και άλλες ηλεκτρονικές δράσεις για ενήλικες και με παραμύθια και εργαστήρια μέσω τηλεδιασκέψεων.

Η δράση αποτελεί προϊόν ς του Κέντρου Κοινότητας και των στελεχών του (Μπαλαμώτη Σοφία και Μπακάλη Μαρία) με τις Κοινωνικές δομές του Δήμου και τη συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προς της δημόσιας υγείας, Χασιώτη Αντωνία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794

Περιηγηθείτε στους χώρους του υ εδώ :

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση