Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος κι οι Κοινωνικές δομές του, ενρμονισμένοι στην του  19 και στο των Εορτών του Πάσχα επανέρχεται με τη δράση   «Παραμυθο-ακούσματα στο Κεφαλόβρυσο», δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ακούσουν ηλεκτρονικά ένα με πρωταγωνιστή ποιον άλλο; Τον κορωναϊό.

Καλούνται όλοι σε μια εικονική περιήγηση στον Εκθεσιακό Χώρο, Κέντρο Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» – όπου πρωτοξεκίνησε η δράση τον Δεκέμβριο του 2019 και την οποία αγκάλιασαν των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Σήμερα, άδειος ο χώρος του μουσείου, όμως, και πάλι δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσω ενός επίκαιρου παραμυθιού, διαδικτυακά πλέον, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα πατώντας εδώ :

Το γράφτηκε από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας, Σοφία Κ. Μπαλαμώτη. Τη μουσική και το βίντεο επιμελήθηκε ο Σαλαγάς Κώστας, μουσικός των Κ.Δ.Α.Π., μέλος της διευρυμένης δομής του Βοήθεια στο Σπίτι.

Προγραμματίζονται και άλλες ηλεκτρονικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά με παραμύθια και εργαστήρια μέσω τηλεδιασκέψεων.

Η δράση αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας και των στελεχών του (Μπαλαμώτη Σοφία και Μπακάλη Μαρία) με τις Κοινωνικές δομές του Δήμου και τη συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας ς, Χασιώτη Αντωνία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794

Περιηγηθείτε στους χώρους του Μουσείου εδώ :

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση