Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Δωρεάν RAPID TESTS σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Δωρεάν RAPID TESTS σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Δωρεάν RAPID TESTS σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου

 

 

            Με συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Κέντρου Υγείας  Βελεστίνου   πραγματοποιήθηκαν τεστ rapid στις τοπικές κοινότητες,  με σκοπό να ελεγχθούν ασυμπτωματικοί δημότες.

 

Δωρεάν για covid-19 πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στο μετά την προμήθεια των ανάλογων υλικών που έγινε από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και σε συνεργασία με τους επιμελητές γενικούς ιατρούς των περιφερειακών ιατρείων, Κουραβέλα Κάτια, Παπατόλιου Κατερίνα.

 

Προσήλθαν 60 δημότες και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Επίσης, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο με τους επιμελητές γενικούς ιατρούς, την  Παπατόλιου Κατερίνα και την  Κουτσογιάννη Βασιλική, τα tests που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου. Προσήλθαν 62 δημότες όλων των ηλικιών και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται και να εξασφαλίζονται τα ακόλουθα:

– Φυσική απόσταση τουλάχιστον 1,5-2 μέτρων

– Χρήση της προστατευτικής μάσκας προσώπου

– Υγιεινή των χεριών

– Αναπνευστική υγιεινή (σε βήχα ή πτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντηλο. Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο πρέπει να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση μέσα στους κάδους απορριμμάτων)

– ιδιαίτερα για όλη τη χειμερινή περίοδο επαρκής και συστηματικός αερισμός των κλειστών χώρων.

‘Όσοι έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τηρούν την καραντίνα, προφυλάσσοντας τους γύρω και τον εαυτό τους.

Τα tests συνεχίζονται την επόμενη Τρίτη 12 Iανουαρίου  από 9,30 π.μ. μέχρι 12,30 μ. στα , στον προαύλειο χώρο του Περιφερειακού ιατρείου, με τους γενικούς ιατρούς  Κουτσογιάννη Βασιλική και Παπατόλιου Κατερίνα.

Καλούνται οι δημότες κατά την προσέλευση για τη λήψη του test να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δώδεκα θετικά κρούσματα στα rapid-test στον Βόλο - https://t.co/k5rCwbrMBu -

  • Σε ετοιμότητα ο Δήμος Σκιάθου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου - https://t.co/DyV1yuT6F0 -

  • Στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης το 1ο τουρνουά του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυ… - https://t.co/JvBwQoN93J -

"Αλιεύοντας" την είδηση