Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Δωρεά ειδικών γαντιών στους πυροσβέστες του Βελεστίνου
Δωρεά ειδικών γαντιών στους πυροσβέστες του Βελεστίνου

Δωρεά ειδικών γαντιών στους πυροσβέστες του Βελεστίνου

Την Βελεστίνου για τη συνολική προσφορά της στους δημότες και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ευχαρίστησε εμπράκτως η Δημοτική Αρχή, προσφέροντας 80 ζεύγη γαντιών για τους . Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

Ο Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Παλληκάρης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τόνισε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία με την Βελεστίνου σε όλους τους τομείς που εμπλέκεται η υπηρεσία, όπως φωτιές, πλημμυρικά φαινόμενα, χιόνια, απεγκλωβισμοί, μεταφορά ανθρώπων και ζώων στις θεομηνίες που έχουν προκύψει, κοπή επικίνδυνων δέντρων σε όλη την επικράτεια του Δήμου, ανθρώπων στον ορεινό όγκο της περιοχής Κεραμιδίου, Βενέτου, Καναλίων και Κερασιάς, όπου υπήρξαν αρκετά περιστατικά.

Για όλους αυτούς τους λόγους και μετά από αίτημα του συνδικαλιστικού οργάνου της Π. Υ., ο Δήμος ανταποκρίθηκε προσφέροντας 80 ζεύγη ειδικών γαντιών αξίας 2.000 ευρώ.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο , Δημήτρης Νασίκας, ο οποίος ευχαρίστησε από την πλευρά του για την συνεργασία και ανακοίνωσε ότι ο Δήμος έχει ενταχθεί στο πυρανίχνευσης μέσω του Leader που υλοποίησε για την άμεση ανίχνευση και καταστολή φωτιάς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.,  Γιώργος Παπαδάμ ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή συνεργασία.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ν. Μαγνησίας,  Γεώργιος Βλόντζος, παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε τον Δήμο για τη δωρεά, καθώς και για τη συνεργασία των τελευταίων έξι ετών.

Ο Διοικητής της Π.Υ. Βελεστίνου, κ. Τσίκας Κωνσταντίνος, ευχαρίστησε με την σειρά του τον Δήμο και τόνισε ότι μπαίνουμε σε καινούργια αντιπυρική περίοδο και θα πρέπει λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν και της μεγάλης βλάστησης να είμαστε όλοι σε μεγάλη ετοιμότητα.

Στη παρευρέθηκαν οι εξής: Ο , Δημήτρης Νασίκας, ο Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Παλληκάρης, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Παπαδάμ, ο διοικητής της Π.Υ. του Νομού Μαγνησίας, Πύραρχος, Γεώργιος Βλόντζος, ο διοικητής Π.Υ. Βελεστίνου, αντιπύραρχος, Κων. Τσίκας, ο πρόεδρος τη Κοινότητας Μ. Περιβολακίου και πυροσβέστης, Στέργιος Παπαζήσης, ο ανθυποπυραγός και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, Φιλίππου Κων/νος και μέλη του σωματείου Πυροσβεστών Ν. Μαγνησίας.

Δωρεάν προληπτικοι έλεγχοι οστεοπορωσης στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Eξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν στο χώρο του :

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, ώρες: 18:00– 20:30

Σάββατο 29 Μαΐου 2021 και ώρες 08:30 πμ – 12:00 μ

υπό την ιατρική επίβλεψη του ορθοπεδικού κ. Γκότση Ιωάννη.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2425023794

Ώρες επικοινωνίας: 8:0 0π.μ. έως 13:00.

Υπεύθυνος/η επικοινωνίας: Ασπρούδη Ειρήνη / Βλάχου Αθηνά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση