Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δημοπρατείται  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου Βένετο – Κουλούρι
Δημοπρατείται  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  η βελτίωση του δρόμου Βένετο – Κουλούρι

Δημοπρατείται  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου Βένετο – Κουλούρι

 

 

 

Ξεκινά  από την Περιφέρεια ς,  η διαδικασία για τη βελτίωση της ασφάλειας στο δρόμο από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία Κουλούρι.

Ο ς Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου, προϋπολογισμού 750.000 που αφορά παρεμβάσεις σε μήκος 2,2 χλμ.

«Σε συνεργασία με την αεριφερειάρχη Π.Ε. ς και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας, δημοπρατούμε ένα χρήσιμο έργο για την  ενίσχυση της οδικής ασφάλειας από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία στη θέση Κουλούρι» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεχίζουμε να μελετάμε, να χρηματοδοτούμε και να υλοποιούμε έργα που δίνουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν συνθήκες ς. Και προετοιμάζουμε το αύριο για να υπάρχουν  όσο το δυνατόν λιγότεροι κλυδωνισμοί στην κοινωνία και την οικονομία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το πρώτο τετράμηνο του 2020 είναι  πρώτη Περιφέρεια στη χ σε δημοπρατήσεις έργων, με 38 δημοπρατήσεις συνολικού προϋπολογισμού 49.117. 352 » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

Τί περιλαμβάνει το έργο

 

Το έργο περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

  • Διαπλάτυνση της οδού έτσι ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 6,00μ  και έρεισμα πλάτους 0,50μ ή επενδεδυμένη τάφρος.
  • Κατασκευή τάφρου τριγωνικής διατομής για την απορροή των υδάτων.
  • Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου τριγωνικής διατομής σε όλο το μήκος του δρόμου
  • Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού μήκους 40,00μ. .
  • Εργασίες οδοστρωσίας :κατασκευή υπόβασης  μεταβλητού πάχους και βάσης πάχους 10,00 εκ.
  • Ασφαλτικές εργασίες: ασφαλτική προεπάλειψη και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους 0,05 m με χρήση κοινής ασφάλτου

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση