Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δημήτρης Νασίκας: Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τιμά παιδιά πρότυπο
Δημήτρης Νασίκας: Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τιμά παιδιά πρότυπο

Δημήτρης Νασίκας: Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τιμά παιδιά πρότυπο

Μας κάνουν υπερήφα οι μικροί μας δημότες

«Υπερήφα μας έκαναν τα δημοτόπουλα του Δήμου Ρήγα Φεραίου  Χρήστος και Κώστας Τσαρσιταλίδης , με τη νέα επιτυχία τους, καθώς αποτέλεσαν τους κύριους άξονες της Ε.Σ. Θεσ/νίκης στην κατάκτηση -για πρώτη φορά- της πρώτης θέσης στην σύγχρονη ιστορία των τελικών του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκακιού Παίδων – Κορασίδων μέχρι 16 ετών» τονίζει ο Δημήτρης .

Τα δύο αδέλφια, που έχουν κι άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και προσφέρουν τιμή  στο Δήμο και παράλληλα είναι οι νεότεροι  πρεσβευτές του Βελεστίνου, αφού οι επι τους σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο φέρουν στο προσκήνιο τη γενέτειρα του Ρήγα.

Σημειώνεται,  πως μετά την επιτυχία του Χρήστου Τσαρσιταλίδη να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος το 2017 στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού και τις αμέτρητες διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο, τόσο του Χρήστου όσο και του αδερφού του Κωνσταντίνου, σε Διεθνή τουρνουά και σε τουρνουά ς εμβέλειας, ήρθε η στιγμή τα αδέλφια Τσαρσιταλίδη να στεφθούν πρωτ Ελλάδος και με την ομάδα τους, την Ε.Σ. Θεσ/νίκης, η οποία πήρε με “περίπατο” το 11ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων – Κορασίδων μέχρι 16 ετών. Με 6 νίκες σε ισάριθμους η Ε.Σ. Θεσ/νίκης δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της και με σχετική άνεση στέφθηκε πρωταθλήτρια με 12 βαθμούς.

Το νεαρό της ηλικίας των αδελφών Τσαρσιταλίδη δημιουργεί προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τιμά τέτοιες προσπάθειες, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από παιδιά που διαπρέπουν, όπως  τα δύο αδέλφια που θα στεφθούν  πρωτ Ελλάδος στο σκάκι. Ένα άθλημα που απαιτεί ευστροφία μυαλού, στρατηγική και υπομονή.

Οι μικροί  πρωταθλητές επισκέφθηκαν σήμερα  με τους τους τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, ο οποίος τους συνεχάρη και τους πρόσφερε βιβλία και αναμνηστικά του Ρήγα, ενώ εξέφρασε τη  διάθεσή του ο Δήμος  να στηρίξει τις υπόλοιπες προσπάθειές τους.

Ακολούθησαν οι ευχές για καλή χρονιά και για νέες επιτυχίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση