Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Φίλων Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων
Δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Φίλων Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων

Δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Φίλων Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων

 Πραγματοποιήθηκε η πρώτη την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, στο πνευματικό του Ι.Ν Αναλήψεως στο Βόλο,   για την ίδρυση συλλόγου Φίλων του Γηροκομείου Καναλίων, μία ιδέα της ς του ιδρύματος.

Στο κάλεσμα συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής ς Βασίλειος Καραΐσκος, ο επιχειρηματίας  Βασίλειος Καραλής και ο Κιαμέτης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμε.

Οι φίλοι που μέχρι στιγμής απάντησαν στο κάλεσμα για την ίδρυση του Συλλόγου είναι περίπου 30, αριθμός που για αρχή κρίνεται ικανοποιητικός.

Έτσι, εξασφαλίστηκε ο αριθμός των μελών που απαιτείται για την ίδρυση του Συλλόγου. Στόχος  όμως, κατ' αρχήν , είναι όλοι οι Φίλοι του Γηροκομείου Καναλίων να καταγραφούν  και να γνωριστούν.

Στη έγινε λόγος για τους στόχους και τις επι καθώς και για θέματα πρακτικής φύσης. Να πούμε επίσης, ότι, αφού έγιναν οι εγγραφές των ιδρυτικών μελών στην συνέχεια ορίστηκε προσωρινή διοικούσα .

Σύντομα θα οριστεί νέα συνάντηση, για να ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες για την ίδρυση του Συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση