Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διαπλάτυνση δρόμου Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Διαπλάτυνση δρόμου Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαπλάτυνση δρόμου Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Υπογράφεται το επόμενο διάστημα από τον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό η σύμβαση για το έργο της συντήρησης και διαπλάτυνσης του δρόμου Βένετο – Κουλούρι. Το έργο είναι  προϋπολογισμού 750.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας ς.

« Σε συνεργασία με την αεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τις τεχνικές  μας υπηρεσίες, ενισχύουμε την   από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία Κουλούρι, σε μήκος 2,2 χιλιομέτρων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ικανοποιούμε τις ανάγκες των ανθρώπων της περιοχής, με  χρήσιμα που βελτιώνουν την καθημερινότητα  και παράλληλα συντηρούν θέσεις εργασίας».

Το έργο

Η νέα χάραξη ακολουθεί τον «διάδρομο» της υφισταμένης οδού με την οποία ταυτίζεται οριζοντιογραφικά κατά , ενώ σε άλλα βελτιώνει την υφισταμένη χάραξη. Θα γίνει  διαπλάτυνση από ανάντη της οδού έτσι ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 5,00 μ  και έρεισμα πλάτους 0,50 μ ή επενδεδυμένη τάφρος.

Οι εργασίες προβλέπουν:

  • Κατασκευή τάφρου τριγωνικής διας για την απορροή των υδάτων.
  • Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου τριγωνικής διας σε όλο το μήκος του δρόμου
  • Κατασκευή σωληνωτών εσωτερικής διαμέτρου Φ 100 εκ.
  • Εργασίες οδοστρωσίας με κατασκευή υπόβασης  μεταβλητού πάχους και βάσης πάχους 10,00 εκ.
  • Ασφαλτικές εργασίες με  ασφαλτική προεπάλειψη και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης συμπυκνωμένου πάχους 0,05 m με χρήση κοινής ασφάλτου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση