Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου

Ο Δήμος Ρήγα ου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ /Σποράδων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 21/10/2021 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 21/10/2021 και ώρα:

10:00 – 13:00 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου

τηλ. Επικ. 2425023794

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, , βόειο κρέας, , σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης & μωρομάντηλα.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επις στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο .

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση