Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει, ότι από την Παρασκευή 24/04/2020 έως και την Τρίτη 28/04/2020 και ώρες από 8.30 π.μ. έως 16:00 θα πραγματοποιήσει, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, διανομή κατ’ οίκον των προϊόντων ΤΕΒΑ.

Συνολικά θα εξυπηρετηθούν 106 οικογένειες, παραλαμβάνοντας στο σπίτι τους από τα ειδικά συνεργεία του δήμου το πακέτο με τα τρόφιμα που θα περιλαμβάνει: μέλι, τοματοπολτό, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, λάδι και το πακέτο με είδη καθαριότητας που θα περιλαμβάνει: υγρό πιάτων, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά για την κατ’ οίκον παραλαβή των προϊόντων.

Κατά την παράδοση των ειδών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δικό τους στυλό, τα βιβλιάρια κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

Παράλληλα θα υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση του ωφελούμενου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής).


 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ημερίδα του ΣΗΠΕ στο ΤΕΕ Μαγνησίας για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ - https://t.co/Z48dukN4bK -

  • Προγράμματα εκπαίδευσης στο (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - https://t.co/8Cb0nbHCIm -

  • Κων. Μαραβέγιας: Έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία της Ν.Δ. απέναντι σε εκπαιδευτικούς ειδικών κατηγοριών… - https://t.co/5jHYPEZhtT -

"Αλιεύοντας" την είδηση