Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος ως εταίρος της ΚΣ /Σποράδων ανακοινώνει, ότι από την Παρασκευή 24/04/2020 έως και την Τρίτη 28/04/2020 και ώρες από 8.30 π.μ. έως 16:00 θα πραγματοποιήσει, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, διανομή κατ' οίκον των προϊόντων ΤΕΒΑ.

Συνολικά θα εξυπηρετηθούν 106 οικογένειες, παραλαμβάνοντας στο τους από τα ειδικά συνεργεία του δήμου το πακέτο με τα τρόφιμα που θα περιλαμβάνει: μέλι, τοματοπολτό, ζυμαρικά, , ρύζι, εβαπορέ, , λάδι και το πακέτο με είδη ς που θα περιλαμβάνει: υγρό πιάτων, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά για την κατ' οίκον παραλαβή των προϊόντων.

Κατά την παράδοση των ειδών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δικό τους στυλό, τα βιβλιάρια κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

Παράλληλα θα υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση του ωφελούμενου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής).


 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση